2 gün gecikmede negatif test

mimozamc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
104
23
13
27
Hepinize merhaba, reglim 8inde olmalıydı 3gün gecikti. Dün test yaptım negatif. İki aydır gayet düzenli oluyorum 3 aydır da yumurtalıklarım için vitamin ve folik asit kullanıyordum. Bu ay bitti reglimde gecikti ama negatif. Herkes adete 5 10 kala öğrenince daha pozitife döner mi bilemedim. Adet gecikmesinden sonra öğrenenler varsa kaçıncı günde öğrendiniz paylaşır mısınız? Gecikmenin 2. Günü negatif olup sonra değişti mi vs.

Benim adetim 7-8 gün gecikmişti test yaptığımda ona rağmen ikinci çizgi daha soluktu 10 gün gecikmede yaptığım test kopkoyu çıkmıştı doktor da bir hafta gecikmeli hamile kaldığımı söyledi belki de sizin de öyle olmuştur ümidinizi kaybetmeyin
Ayrıca üzmek istemem ama biz çocuk düşünmeye başladıktan sonra adetim her ay farklı oldu bir ay erken geliyordu bir ay geç geliyordu biraz da psikolojik olarak etkiliyoruz sanırım döngümüzü

Evet stres hali düşünmek etkiliyor. 3 aylık bi vitamin kullandım o süreçte 2 ay düzenli oldu bu ay olmayınca acaba hamilelik olabilir mi dedim ama 2 gün gecikmede temiz bir negatif şuan. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…