• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2 Gelinlik !! Geç kalınmış bir soru olsada yorumlarınız merak ediyorum :)

bende ilk denedigim gelinlige asik olmustum:16::16: ve isin komik yanii hayirrr azlaaaa giymem dedigim gelinlige vuruldum bi giydim bi daha cikartmadim:1::1:

konularimda varrr:27::27::27::27: walla yakistirdilarr ustumde:1::1::1:

Baktım şimdi gelinlik bindallı vs süper süper çok yakışmışşşş gerçkten ya beyazlar içinde görünce bayanları tüğlerim diken diken oluyo çok güzel bi duygu yaaa :1:

Baktım şimdi gelinlik bindallı vs süper süper çok yakışmışşşş gerçkten ya beyazlar içinde görünce bayanları tüğlerim diken diken oluyo çok güzel bi duygu yaaa :1:

tsk ederim canim.... yaa bende senin gibiydim gelin gordum mu duygulanirim:1::1:

rabbim mutlu etsin sizi ins:nazar::nazar:

hee su prenses gelinliklerdenmi sadee tül onlarda cok basit duruyor neyse zevkler ve renkler tartisilmaz mutlu olun gerisi bos evet halimize sukur edelim bunu bulamayanlarda var secenegi olmayanlarda rica ederim canim zaten albumune sabah yorum yapmistim demek burdada karsilasacakmisiz:1::1:

Ortak noktalar olunca karşılaşmak zor olmadı :D:D yorumların içinde ayrıca tşk cnm :) tabiki halimize şükür ben mevlüdümdede giydim gelinliğimi hevesimi aldım biraz daha :D:D :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ortak noktalar olunca karşılaşmak zor olmadı :D:D yorumların içinde ayrıca tşk cnm :) tabiki halimize şükür ben mevlüdümdede giydim gelinliğimi hevesimi aldım biraz daha :D:D :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:1::1:öyle oldu :1::1:
iki defami giydin ne guzel:16::16:
benim gelinlik dugun sonuna dogru yavas yavas parcalanmaya basladi oynamaktan etegindeki cicekler falan koptu:52::52:birdaha giyilecek hali kalmadi bi kuru temizlemeye gitse kendine gelecek ama :31:

:1::1:öyle oldu :1::1:
iki defami giydin ne guzel:16::16:
benim gelinlik dugun sonuna dogru yavas yavas parcalanmaya basladi oynamaktan etegindeki cicekler falan koptu:52::52:birdaha giyilecek hali kalmadi bi kuru temizlemeye gitse kendine gelecek ama :31:

Evet iki kez giydim hatta hayatta giymem öyle mevlütte falan o ne öyle diyodum :D:D ama giydim süslerdiler beni çok güzeldi :31::31: kuru temzlemeye hiiiiiiiiiiiiiççççç gerek yok eteğini ters çevir at makinaya sıkma yaptırma yada sıkmanın ayarını düşür tertemiz olsun :D ben öyle yaptım bişicik olmadı tertemiz koydum sandığa ohh mis :54: :31: :D

Evet iki kez giydim hatta hayatta giymem öyle mevlütte falan o ne öyle diyodum :D:D ama giydim süslerdiler beni çok güzeldi :31::31: kuru temzlemeye hiiiiiiiiiiiiiççççç gerek yok eteğini ters çevir at makinaya sıkma yaptırma yada sıkmanın ayarını düşür tertemiz olsun :D ben öyle yaptım bişicik olmadı tertemiz koydum sandığa ohh mis :54: :31: :D

ama benimkinin o alttaki kasnak ayri degil birlesik icindeki teller falan hep cikti :50:

ama benimkinin o alttaki kasnak ayri degil birlesik icindeki teller falan hep cikti :50:

Aaaaaa sökülemiyo mu yada madem çıktı telleri komple çıkar o teli öyle at yıkansın o tozlar durduğu yerde yıpratır sonra gelinliğiniiiiiii :( Giymek istersen alırsın bi tarlatan giyersin içine olur biter :31::31::31::31::31::31::31:

Son düzenleme:
Aaaaaa sökülemiyo mu yada madem çıktı telleri komple çıkar o teli öyle at yıkansın o tozlar durduğu yerde yıpratır sonra gelinliğiniiiiiii :( Giymek istersen alırsın bi tarlatan giyersin içine olur biter :31::31::31::31::31::31::31:

evet iste tarlatan diyecektim bende kasnak dedim :60::60:
oylemi yapayim dersinnn birdaha nerde giyecemm ama simdi etegindede cicekler falan var sade degilki makineye atsam parcalanir bence zaten sigmaz herhalde ama en kisa zamanda kuru temizlemeye gondermeliyim daha sandik alip icine koyacam nisanlik ve kina elbisemle:21::21:

evet iste tarlatan diyecektim bende kasnak dedim :60::60:
oylemi yapayim dersinnn birdaha nerde giyecemm ama simdi etegindede cicekler falan var sade degilki makineye atsam parcalanir bence zaten sigmaz herhalde ama en kisa zamanda kuru temizlemeye gondermeliyim daha sandik alip icine koyacam nisanlik ve kina elbisemle:21::21:

Yani o tamamen benim önerim dediğim gibi sıkmayı azaltırsan parçalanmaz benimkindede yapıştırma yapraklar var hiçbişi olmadııı.. Benim götürmediğim kuru temizlemeci kalmadı ama ya almadılar gelinlik temizlemiyoruz dediler yada temizleriz ama bişey olursa mesuliyet kabul etmeyiz dediler bende bişi olcaksa kendim yaparım dedm ters çevirdim yıkadım :1: :D:D makinem 6 kg lık ama eteğim sığdı canımcım :D:D

bence saç on numara makyaj on numara:46: :92: :128: ama beğenmiş olduğun gelinliği seçseydin süper ötesi olumuşsun haniii :17:

Saçınız , makyajınız ve yüzünüz çok güzel ışıl ışıl ..
Ama seçtiğiniz gelınlıkte seçmek istediğiniz gelinlikte abartılı bence..
Mutluluklar dilerim.

profilinize baktım ama göremedim. resmi değiştirmişsiniz galiba.
haftalardır gelinlik bakıyorum, güzel bişey olsun istiyorum. sizin gelinliğinizi herkes çok beğenmiş.
güzel bir model olduğunu düşünüyorum.
görmek isterdim mümkünmüdür acaba?

özür diliyorum arkadaşlar ben profil resmine bakmışım :)

nihayet gördüm,.. kendiside , gelinliğide çok güzel. maşallah...
Allah sağlık ve mutluluk versin , bir yastıkta kocayın inşallah..
(darısı nişanlı çiftlere; yani bizlere :)

Saçınız , makyajınız ve yüzünüz çok güzel ışıl ışıl ..
Ama seçtiğiniz gelınlıkte seçmek istediğiniz gelinlikte abartılı bence..
Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkr ederim :) Normal hayatımda sadelikten yana olduğum için Gelinlik hayalim ışıl ışıl ve abartılıydı :) Zevkler işte :16:

Back