- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 36
- Konu Sahibi angel_lost
bak yine bir buyuk konusmaya ornek hayir asla ile baslayan cumle evet istee bu ile sonlaniyor
![]()
hahahhah kesinlikleeee hayatimm
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yine bir buyuk konusmaya ornek hayir asla ile baslayan cumle evet istee bu ile sonlaniyor
![]()
bende ilk denedigim gelinlige asik olmustumve isin komik yanii hayirrr azlaaaa giymem dedigim gelinlige vuruldum bi giydim bi daha cikartmadim
![]()
konularimda varrrwalla yakistirdilarr ustumde
![]()
Baktım şimdi gelinlik bindallı vs süper süper çok yakışmışşşş gerçkten ya beyazlar içinde görünce bayanları tüğlerim diken diken oluyo çok güzel bi duygu yaaa![]()
hee su prenses gelinliklerdenmi sadee tül onlarda cok basit duruyor neyse zevkler ve renkler tartisilmaz mutlu olun gerisi bos evet halimize sukur edelim bunu bulamayanlarda var secenegi olmayanlarda rica ederim canim zaten albumune sabah yorum yapmistim demek burdada karsilasacakmisiz![]()
tsk ederim canim.... yaa bende senin gibiydim gelin gordum mu duygulanirim
rabbim mutlu etsin sizi ins![]()
Ortak noktalar olunca karşılaşmak zor olmadıyorumların içinde ayrıca tşk cnm :) tabiki halimize şükür ben mevlüdümdede giydim gelinliğimi hevesimi aldım biraz daha
![]()
![]()
öyle oldu
iki defami giydin ne guzel
benim gelinlik dugun sonuna dogru yavas yavas parcalanmaya basladi oynamaktan etegindeki cicekler falan koptubirdaha giyilecek hali kalmadi bi kuru temizlemeye gitse kendine gelecek ama
![]()
Evet iki kez giydim hatta hayatta giymem öyle mevlütte falan o ne öyle diyodumama giydim süslerdiler beni çok güzeldi
kuru temzlemeye hiiiiiiiiiiiiiççççç gerek yok eteğini ters çevir at makinaya sıkma yaptırma yada sıkmanın ayarını düşür tertemiz olsun
ben öyle yaptım bişicik olmadı tertemiz koydum sandığa ohh mis
![]()
![]()
![]()
ama benimkinin o alttaki kasnak ayri degil birlesik icindeki teller falan hep cikti![]()
Aaaaaa sökülemiyo mu yada madem çıktı telleri komple çıkar o teli öyle at yıkansın o tozlar durduğu yerde yıpratır sonra gelinliğiniiiiiiiGiymek istersen alırsın bi tarlatan giyersin içine olur biter
![]()
evet iste tarlatan diyecektim bende kasnak dedim
oylemi yapayim dersinnn birdaha nerde giyecemm ama simdi etegindede cicekler falan var sade degilki makineye atsam parcalanir bence zaten sigmaz herhalde ama en kisa zamanda kuru temizlemeye gondermeliyim daha sandik alip icine koyacam nisanlik ve kina elbisemle![]()
ben cikiyorum canimm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN![]()
bence saç on numara makyaj on numara:92: :128: ama beğenmiş olduğun gelinliği seçseydin süper ötesi olumuşsun haniii
![]()
Saçınız , makyajınız ve yüzünüz çok güzel ışıl ışıl ..
Ama seçtiğiniz gelınlıkte seçmek istediğiniz gelinlikte abartılı bence..
Mutluluklar dilerim.