Gelinlik Modelleri 2 Gelinlik !! Geç kalınmış bir soru olsada yorumlarınız merak ediyorum :)

angel_lost

Meleğim Geliyoor
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
1.122
8
158
Senelerdir derdim ki evleneceğim zaman bu gelinliğe diktiricem.. ne gelinlikle ne modeller gördüm ama kararımdan hiç vazgeçmedim... Gel gelelim düğün zamanı geldiğinde o telaş o heyecan byüklerin herşeye yorumunu katması hatta diretmesi sonucu seçtiğim seçilmeye psikolojik baskıyla zorlandığım gelinliğimi aldım:)) Hayalimdeki gelinlik buydu benim gelinliğimede profilimden bakabilirsiniz... Sizce hangisi daha iyi ?????????????????

Son düzenleme:
canım mutluluklar dilerim iki gelinlik de çok güzelmiş :) gelinliğin çok yakışmış üst kısmında bayıldım. ama bu ilk beğendiğin gelinlik de fena değilmiş hani

burda bir tane gelinlik var:26: dedim ama sonradan okudum bakmistim albumune bence aldigin gelinlik daha guzel mutluluklar dilerim :)

Son düzenleme:
bence giydiğin gelinlik daha güzel..öbürü çok kaba duruyor..ama zaten olan olmuş evlenmişsin neden taktın ki bu kadar:))

canım mutluluklar dilerim iki gelinlik de çok güzelmiş :) gelinliğin çok yakışmış üst kısmında bayıldım. ama bu ilk beğendiğin gelinlik de fena değilmiş hani

Çok tşekkür ederiiim ... evet hayalimdeki gelinlikte çok güzeldi ama nasip değilmiş işte :)))

bence giydiğin gelinlik daha güzel..öbürü çok kaba duruyor..ama zaten olan olmuş evlenmişsin neden taktın ki bu kadar:))

Ya olan olduda insan doyamıyo o güne o yüzden içimde kaldı bunu giyememek olan oldu senem de dolcak nerdeyse ama bilgisayarımda ne zaman görsem bu fotoyu içim gidiyo ama tşk ederm rahatladım yorumlarınızla

nikah tazelerken alırsın kocana söyle onuncu yılınızda falan giydirsin hatta aşkınız soğumamışken bir 5.yılda falan neden olmasın ki canım :)

walla bence giydigin gelinlik buna 1000 basar üst tarafini etegini falan pek begenmedim senin gelinliginnn daha guzel

Ayyy parmağından bal damlıyo şeker çok sağol ya bende boy yok o yüzden giydiğim gelinliğin eteğini farklı istemiştim o da olmadı ve eteğin kabarık olması sanki boyumu dahada kısa gösterdi gibi geldi ama öyle şeyler söylediniz ki şimdi sandıktan çıkartıp giycem gelinliğimi

canim bende giydigin gelinligi daha cok begendim... bu arada gelinligin etegi benim kine benziyoo sanki

sen gelinligini ankaradanmi aldin acaba cunku aynisi yada benzeriydi ust tarafi seninkiyle denemedim diye pisman olmustum gercekten cok hos...bende ilk giydigim gelinligi aldim ama simdi degisik gelinlik gorunce diyorum keske baska modellerede baksaydim diye

Yok cnm ben izmirden aldım alt kısmı için mendil etek beğenmiştim ama istediğim gelinliği diktiremedim için bende ilk girdiğim yerden aldım Ama üst kısmını gerçekten beğenmiştim eteğide mendil etek alsaydım dahada memnun kalcaktım Bizden geçti artık almayanlara ders olalım

aynen öyle bizden gecti ama yani gelinligimide severek aldimm begenerek giydimmm ama doymuyoruz iste yeni birseyler gorunce keskelerle geciyor omrumuz mendil dedigin bu ikinci gelinligin etek kismi gibiyse iyiki almamissin benim eteklerimde seninki gibiydi bence bole daha guzel

bende ilk denedigim gelinlige asik olmustum ve isin komik yanii hayirrr azlaaaa giymem dedigim gelinlige vuruldum bi giydim bi daha cikartmadim
Yaa çok teşekkür ederim canım:) gelinliğini görmedm ama eminim çok yakışmıştırrrrrrr :)

konularimda varrr walla yakistirdilarr ustumde

bende ilk denedigim gelinlige asik olmustum ve isin komik yanii hayirrr azlaaaa giymem dedigim gelinlige vuruldum bi giydim bi daha cikartmadim

konularimda varrr walla yakistirdilarr ustumde

bak yine bir buyuk konusmaya ornek hayir asla ile baslayan cumle evet istee bu ile sonlaniyor

Yok canım ya mendil etek böyle değil tutam tutam tülden bi etek mendil etek tüller aşağıya bakacak şekilde dikildiğinde kısa boylu bayanlar için boyda avantaj sağlıyo aynen keşkelerle geçiyo ömür ama düşünürsek herkes aynı durumda aslında o kadar çok çeşit var ki halimize şükür diyelim yorumların için çok tşk tatlım çok mutlu oldum :))

hee su prenses gelinliklerdenmi sadee tül onlarda cok basit duruyor neyse zevkler ve renkler tartisilmaz mutlu olun gerisi bos evet halimize sukur edelim bunu bulamayanlarda var secenegi olmayanlarda rica ederim canim zaten albumune sabah yorum yapmistim demek burdada karsilasacakmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…