Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasinda kararsizim

gulumserim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
2
0
86
Ankara
merhaba kızlar benimde düğünüm eylülde:)) tatlı bir heyecanın içindeyim sizler gibi... en önemli seçimlerden biri de gelinlik.. en zoru ama en keyiflisi bence.. sizin fikirleriniz öenmli benim için. 2 tip gelinlik modeli var...
McCall - by Maggie Sottero bu gelinliğin üstü ile, Miri - by Maggie Sottero bu gelinliğin altıı uygun olur mu??? fikirleriniz bekliyorummm:)):89::89::89::89::89::89:

offf bu markanın gelinlikleri ne kadar güzelmiş yaa önceden bilseydim kesin faydalanırdım. İkisi bir arada olabilir canım ama bence 2.resim tümüyle oldukça hoş görünüyor.

katılıorum 2. gelinlik bu sekilde cok güzel dierinn üstüyle de olmaz bncee ;)

ya şimdi bakınca hos duruyor ama o model onla birleşince hayal kırıklıgı yasayabilirsin bana kalırsa 2. model tamamen hos

bence miri olan modeli hiç değiştirmeden ya da üst kısmını taş işlemeleri yaparak kullanmam daha doğru bir seçim olabilir.
üstü ve altını yaptığın zaman istediğin gibi bir sonuç çıkmayabilir.

merhaba kızlar benimde düğünüm eylülde:)) tatlı bir heyecanın içindeyim sizler gibi... en önemli seçimlerden biri de gelinlik.. en zoru ama en keyiflisi bence.. sizin fikirleriniz öenmli benim için. 2 tip gelinlik modeli var...
McCall - by Maggie Sottero bu gelinliğin üstü ile, Miri - by Maggie Sottero bu gelinliğin altıı uygun olur mu??? fikirleriniz bekliyorummm:)):89::89::89::89::89::89:
merhaba benımde düğünün temmuzda 2. güzel ama 1. nin üstü çok hoş mutluluklar

bence 1. sini tamamıyla diktir :)) mutluluklar.. hersey gönlünce olsun..:70:

Back