2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

ay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum

_meLinDa_ cığım. Pudra akşam birine mesaj yazdı merhaba ben katilin diye Bu kişi yakın zamanda ölürse, pudranın suçlu olma oranı nedir
Hep beraber dua edelim ölmesin

Ben de şaka zannettim. Gerçekten mi oldu?
Neyse sonunda gülücük var. İşi biraz yumuşatıyor gibi.

Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur.

Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur.
Ya pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.

ay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum
hep bu cadının yüzünden bilerek yaptı bence bana

Ben de şaka zannettim. Gerçekten mi oldu?
Neyse sonunda gülücük var. İşi biraz yumuşatıyor gibi.
gerçek maalesef. bak orda ekran görüntüsü de var

bence de yok böyle numara

sen bu aralar Sherlock okudun ya da izledin mi
Katil uşak olabilir

yani şurda cidden hukuki işlemlik bir durumum olsa beni b.k yoluna atcan
sırf sana katilini söylemedim diye

sana da sevimli tehdit videosu yolladı di mi
dizi izliyoduk kahkahalarla güldüm videoya, koray da bozuldu acaba elinden bırakıp diziye mi baksan diye
Bana da attı, Miray 10 kez izledi
neler duyuyorum
loliss
sırrını söyleme dostuna, o da söyler dostuna lafı gerçek mi oldu şimdi
valla söylemedim
Biliyorum ama sor kendi söylesin dedim, kızma bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…