- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.721
ay inanmıyorummmmmben bu kız yüzünden rezil oldum yaaa
numarasını hanfendi yanlış vermiş banabende baktım whatsapta çıkmadı (bazen telefonumda oluyor yenileme yapmama rağmen )dedim teli kapa-aç kim yapacak . msj attım şu hatuna sözde
ig'den de dedim whatsap kullanmıyor musun çıkmadın diye
durmuş bana aaaaaaaa numaram yanlışmış dedi
yeni nosunu verdi.
tabii ben bu ara her kime ise merhaba ben katilin pudra yazmış bulundum
geri dönen olmadı şu saate dek
inşallah böyle bir numara sahibi yoktur
_meLinDa_ cığım. Pudra akşam birine mesaj yazdı merhaba ben katilin diye Bu kişi yakın zamanda ölürse, pudranın suçlu olma oranı nedir
Hep beraber dua edelim ölmesin
ben bu kız yüzünden rezil oldum yaaa
numarasını hanfendi yanlış vermiş banabende baktım whatsapta çıkmadı (bazen telefonumda oluyor yenileme yapmama rağmen )dedim teli kapa-aç kim yapacak . msj attım şu hatuna sözde
ig'den de dedim whatsap kullanmıyor musun çıkmadın diye
durmuş bana aaaaaaaa numaram yanlışmış dedi
yeni nosunu verdi.
tabii ben bu ara her kime ise merhaba ben katilin pudra yazmış bulundum
geri dönen olmadı şu saate dek
inşallah böyle bir numara sahibi yoktur
pudra da diyecek ki, avukatımla görüşünay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum
bu da bana ders oldu..
Asmu hanım nasıl yanlış verdiyse numarasını
mesajda gözyaşıyla gülen imoji var ama tabiises seda yok şuan.
her kimse whatsabı da yok . bu zamanda whatsaü bi yaşlılarda yokya cidden ölür de ihale bana kalırsa
ya da böyle bir numara yok.
Ya pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur.
hep bu cadının yüzündenay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum
gerçek maalesef. bak orda ekran görüntüsü de varBen de şaka zannettim. Gerçekten mi oldu?
Neyse sonunda gülücük var. İşi biraz yumuşatıyor gibi.
Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur.
ben ekran görüntüsünü Y yesil_zeytin_ a gönderdiğin mesaj sandım...
gerçek maalesef. bak orda ekran görüntüsü de var
...
sen bu aralar Sherlock okudun ya da izledin miYa pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.
yok o sanıp başkasına gönderdiğim mesaj işte oben ekran görüntüsünü Y yesil_zeytin_ a gönderdiğin mesaj sandım
Ya pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.
Bana da attı, Miray 10 kez izledisana da sevimli tehdit videosu yolladı di mi
dizi izliyoduk kahkahalarla güldüm videoya, koray da bozuldu acaba elinden bırakıp diziye mi baksan diye
valla söylemedim
izledimsen bu aralar Sherlock okudun ya da izledin mi
Katil uşak olabilir
şahitlik bile ederimyani şurda cidden hukuki işlemlik bir durumum olsa beni b.k yoluna atcan
sırf sana katilini söylemedim diye
ay bende çok video var. alaka alakasız atayım miraycım gülsünBana da attı, Miray 10 kez izledi
valla söylemedim
Biliyorum ama sor kendi söylesin dedim, kızma bana
sana kızamam biliyorsun, sana zaafım varBana da attı, Miray 10 kez izledi
valla söylemedim
Biliyorum ama sor kendi söylesin dedim, kızma bana
beni ele vermemek için nelere katlanmış kuzumyani şurda cidden hukuki işlemlik bir durumum olsa beni b.k yoluna atcan
sırf sana katilini söylemedim diye
bana da atay bende çok video var. alaka alakasız atayım miraycım gülsün
beni ele vermemek için nelere katlanmış kuzum
sizi sermaye yapıcam, kezzap atıcam, tuvaletlerde 1 tl leri toplatçam diye tehdit ettibana da at