2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

ben bu kız yüzünden rezil oldum yaaa :KK34::KK34::KK34:

numarasını hanfendi yanlış vermiş bana :mad: bende baktım whatsapta çıkmadı (bazen telefonumda oluyor yenileme yapmama rağmen )dedim teli kapa-aç kim yapacak . msj attım şu hatuna sözde :cry:
ig'den de dedim whatsap kullanmıyor musun çıkmadın diye
durmuş bana aaaaaaaa numaram yanlışmış dedi :KK67::KK67::KK67:
yeni nosunu verdi.
tabii ben bu ara her kime ise merhaba ben katilin pudra yazmış bulundum :sopa::sopa:

geri dönen olmadı şu saate dek:işsiz:
inşallah böyle bir numara sahibi yoktur :KK53::KK53::KK53::KK53:
ay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye :rolleyes::rolleyes:
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum :-)

_meLinDa_ _meLinDa_ cığım. Pudra akşam birine mesaj yazdı merhaba ben katilin diye :rolleyes: Bu kişi yakın zamanda ölürse, pudranın suçlu olma oranı nedir :KK70::KK70::KK70:
Hep beraber dua edelim ölmesin

ben bu kız yüzünden rezil oldum yaaa :KK34::KK34::KK34:

numarasını hanfendi yanlış vermiş bana :mad: bende baktım whatsapta çıkmadı (bazen telefonumda oluyor yenileme yapmama rağmen )dedim teli kapa-aç kim yapacak . msj attım şu hatuna sözde :cry:
ig'den de dedim whatsap kullanmıyor musun çıkmadın diye
durmuş bana aaaaaaaa numaram yanlışmış dedi :KK67::KK67::KK67:
yeni nosunu verdi.
tabii ben bu ara her kime ise merhaba ben katilin pudra yazmış bulundum :sopa::sopa:

geri dönen olmadı şu saate dek:işsiz:
inşallah böyle bir numara sahibi yoktur :KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK57::KK57::KK57: Ben de şaka zannettim. Gerçekten mi oldu?
Neyse sonunda gülücük var. İşi biraz yumuşatıyor gibi. :KK58:

:işsiz::işsiz::işsiz:
bu da bana ders oldu..

Asmu hanım nasıl yanlış verdiyse numarasını :silah:

mesajda gözyaşıyla gülen imoji var ama tabii :ıslık::ıslık::ıslık: ses seda yok şuan.
her kimse whatsabı da yok . bu zamanda whatsaü bi yaşlılarda yok :KK70: ya cidden ölür de ihale bana kalırsa :cry:
ya da böyle bir numara yok.
:temizlik:

Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur. :KK60:

Burada yazılanlar senin masum olduğunun kanıtı, panik yok! Büyük ihtimalle yüklemiş sonra da silmiştir, haberi olmaz. Belki de öyle bir numara bile yoktur. :KK60:
Ya pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.

ay inanmıyorummmmm
belki de numara sahibi karakolda aldı soluğu, bilmediğim kişiler tarafından tehdit ediliyorum diye :rolleyes::rolleyes:
ay kıyamam yaaa sapık katiller gibi olmuş kuzum :-)
hep bu cadının yüzünden :KK11: bilerek yaptı bence bana :-):KK62:

:KK57::KK57::KK57: Ben de şaka zannettim. Gerçekten mi oldu?
Neyse sonunda gülücük var. İşi biraz yumuşatıyor gibi. :KK58:
gerçek maalesef. bak orda ekran görüntüsü de var :ıslık::ıslık:

bence de yok böyle numara :KK35:

:KK60:

Ya pudra bunların hepsi plan dahilinde yaptıysa? Buraya bilerek yazıyorsa? Bende bildiğim için numarayı yalnış verdim belki. Hatta pudranın bu çekilişe katılma amacı bile bu olabilir. Böylece dikkatleri üstünden çekmeye çalıştı.
sen bu aralar Sherlock okudun ya da izledin mi :confused:
Katil uşak olabilir :işsiz:

yani şurda cidden hukuki işlemlik bir durumum olsa beni b.k yoluna atcan :KK53::KK53::sinirli:
sırf sana katilini söylemedim diye :KK70:

sana da sevimli tehdit videosu yolladı di mi :KK48:
dizi izliyoduk kahkahalarla güldüm videoya, koray da bozuldu acaba elinden bırakıp diziye mi baksan diye :KK53:
Bana da attı, Miray 10 kez izledi:KK53:
neler duyuyorum :KK57:
loliss loliss :KK34:
sırrını söyleme dostuna, o da söyler dostuna lafı gerçek mi oldu şimdi :cry:
valla söylemedim:eek:
Biliyorum ama sor kendi söylesin dedim, kızma bana:dua:

X