- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.641
Hani bu sene de bekar gezecektik. Ben sana alırım
Çalış o zaman, yoksa vicdan azabı yakanı bırakmaz
Sen niye girmeyeceksin, onu kovalım
Yok yaa kovmayalım, kıskanma sen boşver. Özünde iyi biri aslında, yurtdışına gidince çikinleşiyor sadece, o da senede bikaç gün. Katlanabiliriz bence
aa ama sen neden böyle hemen itiraf ettin kiçok datlı olduğunuz için bu laflarınızı sineye çekiyorum, size küsmüyorum
bu da size kıyağım olsun Y yesil_zeytin_ ciğim sen kurbanım değilsin, seni artık kandırmaya çalışmayacağım
xyzt-5544 zaten değil
nar bana, bende sana alacağım, sende filozofa alırsınYine bekar gezeceğiz zaten kuzum, kandırıyorum onları. Hayallerimizi yıkıp duruyorlar.
Bekara alıyordum kuzum ben. Demek rüyalarına girdim. Bence bu bir işaret olmalı.
Bekara alıyordum kuzum ben. Demek rüyalarına girdim. Bence bu bir işaret olmalı.
olabilir deneyebiliriz.
Evet evlenince olcak. Sen onu kast ettin biliyorum.senin adında-soyadında i var mı acabasıııı
nar bana, bende sana alacağım, sende filozofa alırsın
yaşasın bekarlar
Evet evlenince olcak. Sen onu kast ettin biliyorum.
Olur özel sipariş veririm bendeÖnümüzdeki sene kurayı ben çekicem heyecan yaşayalım dedik kafam çorba oldu ya:)
Kim kime alıyormuş bilirim hiç diilse:)
Kız katilim bana bakıp bakıp gülüyorsun dimi....
çünkü ağır laflar ettin bana, çok üzüldüm, ağladım, kendimi suçlu hissettimolabilir deneyebiliriz.
aa ama sen neden böyle hemen itiraf ettin ki
Senimi kircam şekerim :)Olur özel sipariş veririm bendeŞu bana alsın, ben şuna alayım
Beni de zindanlara atsınlarçünkü ağır laflar ettin bana, çok üzüldüm, ağladım, kendimi suçlu hissettim
itiraf et özge dedim, kandırma asmunu dedim, onu onu bihterini dedim
Önümüzdeki sene kurayı ben çekicem heyecan yaşayalım dedik kafam çorba oldu ya:)
Kim kime alıyormuş bilirim hiç diilse:)
Kız katilim bana bakıp bakıp gülüyorsun dimi....
Ozaman süper iyi günler dilerim sanaSenimi kircam şekerim :)
Bende ortada sayılırım ya ondan ondan. Buçuklu bekarımSen ne kadan kötüsün. Hem evlileri hem bekarları idare ediyorsunZindanlara atın Nar'ı
Buçuk falan yok. Giz bana ben gize göndericemBende ortada sayılırım ya ondan ondan. Buçuklu bekarım
bak aklıma geldi, Behlülün odada da Eiffel resmi vardıBeni de zindanlara atsınlar
Şuan yengesiyle ilişkisi olan behlül kadar kendimi kötü hissediyorum
ahahaabak aklıma geldi, Behlülün odada da Eiffel resmi vardı
HayırBuçuk falan yok. Giz bana ben gize göndericem