2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kitap seklinde kutu evet.
Sahibi nasil da biliyor :KK200::KK200:

bu da sana kapak olsun xyzt-5544 xyzt-5544 cığım diyerek daha da çirkinleşesim var ama kıyamıyorum kız sana :KK45:

Burdan da bana ekmek çıkmadı, gidelim buralardan, üzüme düşelim :eğlence:

Evet
Hem de ceyiz aksesuarlarinda eyfel vardi :KK200::KK200:
Ah icinde neler var.neler kutunun :KK8:

Benim de eiffel vardı çeyiz aksesularlarımda, hatta ilk yapacağım puzzle ı özellikle Eiffel kulesi seçmiştim, Bilgisayar masa üstümde bile Eiffel var, o kutuyu ben de hak etmiştim bi kere :bicak::bicak::bicak:

eyfell aşkının bir insanı nekadar değiştirdiğiniz göstergesi :KK57::KK57::skandal:
xyzt-5544 xyzt-5544 :sus:

Gitti gördü de zaten daha niye bana bırakmıyorsa sanki kutuyu :110::110:

Burdan da bana ekmek çıkmadı, gidelim buralardan, üzüme düşelim :eğlence:

Benim de eiffel vardı çeyiz aksesularlarımda, hatta ilk yapacağım puzzle ı özellikle Eiffel kulesi seçmiştim, Bilgisayar masa üstümde bile Eiffel var, o kutuyu ben de hak etmiştim bi kere :bicak::bicak::bicak:

Gitti gördü de zaten daha niye bana bırakmıyorsa sanki kutuyu :110::110:
kendimden utandım :bicak: kendimi cezalandırmam lazım :bicak:
o sebeple senin katilini bulmak için canla başla çalışçam :KK6:
ama farkındaysan DonukPudra DonukPudra dan vazgeçmiyorum, o kutu hala benim nihahahhaa :KK62:

kendimden utandım :bicak: kendimi cezalandırmam lazım :bicak:
o sebeple senin katilini bulmak için canla başla çalışçam :KK6:
ama farkındaysan DonukPudra DonukPudra dan vazgeçmiyorum, o kutu hala benim nihahahhaa :KK62:

Çalış o zaman, yoksa vicdan azabı yakanı bırakmaz :bicak::bicak:
aaaa ufff bıktım artık onu kıskanmaktan :cry: Silicem sosyal medya dan, kitap topiğine girmeyeceğim en son :63:

Sen niye girmeyeceksin, onu kovalım :KK11:
Yok yaa kovmayalım, kıskanma sen boşver. Özünde iyi biri aslında, yurtdışına gidince çikinleşiyor sadece, o da senede bikaç gün. Katlanabiliriz bence o_O

Bide albüme davet ediyor. Silicem seni diyorum :bicak::bicak:

loliss loliss nerdesin :anne:

Çalış o zaman, yoksa vicdan azabı yakanı bırakmaz :bicak::bicak:

Sen niye girmeyeceksin, onu kovalım :KK11:
Yok yaa kovmayalım, kıskanma sen boşver. Özünde iyi biri aslında, yurtdışına gidince çikinleşiyor sadece, o da senede bikaç gün. Katlanabiliriz bence o_O

çok datlı olduğunuz için bu laflarınızı sineye çekiyorum, size küsmüyorum :KK30:
bu da size kıyağım olsun Y yesil_zeytin_ ciğim sen kurbanım değilsin, seni artık kandırmaya çalışmayacağım :KK8:
xyzt-5544 xyzt-5544 zaten değil :p

X