- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.421
Aa ama teyzesi senin tecrüben var
ikisi bir arada büyür giderler
onu da gönderirim n'olcak elime mi yapışcak
Bir huni eksik
biberon filan idare edersin artıkloliss ben de kabul ederim bebeği, anaç (ve biraz da titizlenen, pimpiriklenen) bir insanım gözün arkada kalmasın. İyi bakacağımı düşünüyorum. :))
Sadece gece uyanabilir miyim?(uyansam da işe yaramam , emzirmek lazım malum )
Ama çok hevesleniyorum senin seçtiğin hediyelerin şanslısı ben olmak için.
Ben kabul ederim.sen edersin dee bakalım benim kurbanım ne der bu işe
gece uykusu(zluğu) ???biberon filan idare edersin artık
Neyse ben kalkıp tek kalan fincanlardan eşantiyon ayraçlardan bir iki bişey bulup kahverengi-siyah çizgili tuhafiye poşetine sarıp mikemmel paketimi göndereyim en iyisi
Çocuum hasta olur kış günü kargolarda kamyonlarda
aaaa neden amaaa1 numaralı şüphelin olarak daha hiiç bişey almadım canımDaha kitabın dahi gelmedi yaniii
ben de hazırım, sadece paketlemesini yapıcamBende kurbanımın herbişeyini tamamladım.
Hatta işyerinden kargoya vereceğim için getirdim dolabıma da koydum. Gönderim gününü bekliyorum.
çekil aradan Ankara (bak 2 oldu)Benim için gayet uygun valla, seve seve kabul ederim
tatlı dedin bak şüphelenesim geldi sendenSenin katilin kimse bana özelden yazarsa değişebilirim ama benim kurbanım da çoooookkkk tatlı birisi.Emin olamadım şimdi kıyabilir miyim ona
Ben kabul ederim.
Amiiiinnn inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda versin Allahım
ahahaha bana yolla banaNeyse ben kalkıp tek kalan fincanlardan eşantiyon ayraçlardan bir iki bişey bulup kahverengi-siyah çizgili tuhafiye poşetine sarıp mikemmel paketimi göndereyim en iyisi
deme öyle üzülüyorum.ahahaha bana yolla bana
ben idmanlıyım bu konuda nasılsa
seni düşünerek yazdım zaten,ahahaha bana yolla bana
ben idmanlıyım bu konuda nasılsa
deme öyle üzülüyorum.
bu sene en güzel hediyelerden birisi senin olacak inşallah (çünkü ben gönderiyorumaaa ağzımdan kaçırdım)
gerçi hediyelerimizin hepsi güzel olacak inşallah, herkes çok çok özeniyor ne güzel.
ahh beni seni hak etmek için ne yaptımseni düşünerek yazdım zaten,
şimdi süslü püskü bi paket yollasam bu ne len dersin şoka filan girersin mazallah,
e bünye alışık değil öyle şeylere
ben kıyar mıyım hiç sana
Hediyenin büyüğü küçüğü olmazNeyse ben kalkıp tek kalan fincanlardan eşantiyon ayraçlardan bir iki bişey bulup kahverengi-siyah çizgili tuhafiye poşetine sarıp mikemmel paketimi göndereyim en iyisi