- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.141
en çok beni seviyo, bi hukukumuz var onlaaaEvet listeleyelim bunu =)
Bende çocuklu didim
Ama kupayı hepimiz kullanırız çöpe mi kaldırcaz alla allaAsmu gel buraya en çok kimi seviyosun söyle
Ama sana yakın değilim.Çöpe atmayın tabiki de benim bayıla bayıla aldığım canım kupayı
Demek ki benim kurbanım ya bekar ya da ben tek de olsa kupa kullanırım dedi
Zeki kadınları severim.
ben benben çok güzel bir ipucu vermiştim, başkasında olmayan bir özelliği varrrr
bir de güzel kitaplar okuyor
ahan da kesin benSon ipucunu verip kaçıyorum. Kurbanım çıtı pıtı bir hatun.Hiç fazla kilosu yok maşallah
sen daha benden elektrik almaeee ip uculara göre kimse bana almıyor
Taaaaaa nerdesin taaaaaa nerdeyimNe demek yakın değilsin
Taaaaaa nerdesin taaaaaa nerdeyim
Ama izmite evlenirsem yakıncacık oluruz. Bana oturmaya gelirsin dimi
O zaman artık kesinleşti benimAyyyy gelmeyi çok isterim, inşallah da gelirim tabi kiii
Ayrıca bir ipucu daha, benim kurbanım da bana çok yakın oturmuyor ki
ben çok güzel bir ipucu vermiştim, başkasında olmayan bir özelliği varrrr
bir de güzel kitaplar okuyor
Kesin ben değilim çünkü dış görünüşümü bilmiyorsunSon ipucunu verip kaçıyorum. Kurbanım çıtı pıtı bir hatun.Hiç fazla kilosu yok maşallah
Ben baştan takım severim demiştim ama sonra dedim ki tek gönder masraf yapma.Her türlü isterim ben.O zaman benim ama ben Y yesil_zeytin_ den süpheleniyorumÇöpe atmayın tabiki de benim bayıla bayıla aldığım canım kupayı
Demek ki benim kurbanım ya bekar ya da ben tek de olsa kupa kullanırım dedi
tabi ki söylerimmmBaşkasında olmayan özelliği çok merak ettim.Herkes hediyelerini alınca söylesene
Kesin ben değilim çünkü dış görünüşümü bilmiyorsun
Ben baştan takım severim demiştim ama sonra dedim ki tek gönder masraf yapma.Her türlü isterim ben.O zaman benim ama ben Y yesil_zeytin_ den süpheleniyorum
Evet ama sanmıyorumbaşkasında olmayan özelliğin var
bana hitap eden kitaplar okuyon
Ben sana alcam ama al benden de o kadar :/ Hiç bi ipucuna uyamadım
Verdim ki.
Kupamı kullanabilecek birisi dedim. Şuan buralarda dedim, Asmucuğum benim kurbanıma kıyamaz çünkü onu seviyor dedim. Daha ne diyeyim yani
en çok beni seviyo, bi hukukumuz var onlaaa
ben ona italyadan anahtarlık bilem aldım
ben ben
aranızdaki tek çorumlu benim
ahan da kesin ben
60 kg olamadan doğurcam, oturduğum yer de İstanbul'un köylüğü sayılır
sen daha benden elektrik alma
aaa izmitemi geleceksin. eee bende oralı sayılırım.düğünde izmitte mi olacak.Taaaaaa nerdesin taaaaaa nerdeyim
Ama izmite evlenirsem yakıncacık oluruz. Bana oturmaya gelirsin dimi
Başkasında olmayan özelliği çok merak ettim.Herkes hediyelerini alınca söylesene
Kesin ben değilim çünkü dış görünüşümü bilmiyorsun
Ben baştan takım severim demiştim ama sonra dedim ki tek gönder masraf yapma.Her türlü isterim ben.O zaman benim ama ben Y yesil_zeytin_ den süpheleniyorum
O zaman artık kesinleşti benim
keçe nerde satılır?
Kurbanım için bir kaç model belirledim. Alıp denemek istiyorum hemen
Başkasında olmayan özelliği çok merak ettim.Herkes hediyelerini alınca söylesene
Melinda gize alabilir. ama gizde bana alacakAma bu çok basit ki bence giz , yani melinda göze alıyor çünkü aramızda İtalyanca bilen tek kişi o ve de okuduğu kitaplar genelde melisanın listesinde olan kitaplar yada okudukları arasında:)
Melinda senide eledim:)
sen zaten beni elemeye yer arıyosunAma bu çok basit ki bence giz , yani melinda göze alıyor çünkü aramızda İtalyanca bilen tek kişi o ve de okuduğu kitaplar genelde melisanın listesinde olan kitaplar yada okudukları arasında:)
Melinda senide eledim:)
aha bir eleme meraklısı dahaMelinda gize alabilir. ama gizde bana alacak
melindanın pudraya, lolise, cesmi naza, selinede olabilir
üzgünüm tatlımaha bir eleme meraklısı daha
sen de benden hiç elektrik alma zaten
Ayyy canım ya kıyamam daha önce de mi eledim offf aklımda tutamıyorum ki hiçsen zaten beni elemeye yer arıyosun
bu kaçıncı elemen
neden bence çok tatlısın sen. melinda ilk ismi öğrendiğinde çok sevdiğim biri gibi birşey demişti.Ayyy canım ya kıyamam daha önce de mi eledim offf aklımda tutamıyorum ki hiç
Ama melinda bana alamaz beni diğerlerinden ayıran bi özellik göze çarpacak bişe göremiyorum ben:)