- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #1.121
kötü kitap mı okuyon sen
ben az ya da çok okuyor demedimmmmAramızda 80-100 kitap okuyan var, benim yıllık 40 kitabım onların yanında kötü kalıyor
çıtı pıtı diilim, kilolu da diilimSon ipucunu verip kaçıyorum. Kurbanım çıtı pıtı bir hatun.Hiç fazla kilosu yok maşallah
Seni de eledim. Halbuki nasıl da emin olmuştum.:/Bir ip ucu dahaaa.. Kurbanım istanbula yakın
çıtı pıtı diilim, kilolu da diilim
ama kendi çapımda vermek istediğim birkaç kilom var
bilemedim şimcik, diğer 2 ipucu aynı ben de buna emin olamadım
Of seni de eledim. Kaç zamandır kitap okumuyordum. Ya neden katilim değilsinben çok güzel bir ipucu vermiştim, başkasında olmayan bir özelliği varrrr
bir de güzel kitaplar okuyor
niden öyle düşünüyonOf seni de eledim. Kaç zamandır kitap okumuyordum. Ya neden katilim değilsin
Ayyy evettttniden öyle düşünüyon
dorian gray'i birlikte okuyoruz, o da çok güzel bir kitap
Son ipucunu verip kaçıyorum. Kurbanım çıtı pıtı bir hatun.Hiç fazla kilosu yok maşallah
Hmmm olabilir diyorsun yaniben az ya da çok okuyor demedimmmm
güzel kitaplar okuyor dedimm, yani bana hitap eden kitaplar
başkasında olmayan özelliğin vareee ip uculara göre kimse bana almıyor
Ben sana alcam ama al benden de o kadar :/ Hiç bi ipucuna uyamadımeee ip uculara göre kimse bana almıyor
xyzt-5544 sen niye ipucu vermiyosun?
asmu beni seviyoVerdim ki.
Kupamı kullanabilecek birisi dedim. Şuan buralarda dedim, Asmucuğum benim kurbanıma kıyamaz çünkü onu seviyor dedim. Daha ne diyeyim yani
asmu beni seviyo
buralardayım
kupanı da kullanırım ama bence sen bekar birine aldın
Evet listeleyelim bunu =)nar çocuklu dedi
atalande çıtı pıtı istanbula yakın ve açık biri dedi.
başka kim ne demişti
Ama kupayı hepimiz kullanırız çöpe mi kaldırcaz alla allaVerdim ki.
Kupamı kullanabilecek birisi dedim. Şuan buralarda dedim, Asmucuğum benim kurbanıma kıyamaz çünkü onu seviyor dedim. Daha ne diyeyim yani
Evet listeleyelim bunu =)
Bende çocuklu didim
Ama kupayı hepimiz kullanırız çöpe mi kaldırcaz alla allaAsmu gel buraya en çok kimi seviyosun söyle