- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.101
Buldum buldum tabiki :) ekran görüntüsünü de aldım ama paylaşmadım anlamasın diye :)
Ay ben de okuyayım dedim o gün, meraktan ama yok daral geldi bıraktım, ne sormuş bulamadım, sen bulabildin mi ?
Buldum buldum tabiki :) ekran görüntüsünü de aldım ama paylaşmadım anlamasın diye :)
Ben de citipitiyimdemin uyandım. Hediyelere yorumlarla baktım. Grupları oluşturmaya çalıştım. Geldiler sanırım bana
Atalante lolis e mi alıyor acaba. Evli demişti çıtıpıtı demişti.
Asmu sendeki azmi takdir ediyorum :)Buldum buldum tabiki :) ekran görüntüsünü de aldım ama paylaşmadım anlamasın diye :)
Bir Sherlock Holmes kolay yetişmiyor selinciğim. Beklemede kalın. Bu üç kişi çıkacak :)Asmu sendeki azmi takdir ediyorum :)
Bide en sevdiğim tarz polisiye olacak yok yok bende sherlock falan olmaz hep yanlış tahmin hep yanlış tahmin:)
Bende öyle diyorum. İnsanları kemikleriyle yargılamayalım diyorum. Ama yok yapıyorlar pudracımBen de citipitiyim
Tamam biraz kemikli olabilirim
Ama citi pitiyim yane
Söyledim aslında kulağına da diyeyim mi.Ya bana söyle, çok merak ediyorum.
Söyledim aslında kulağına da diyeyim mi.
Diğer iki liyi de buldum :) yazıyorum özelden :)
söylediklerime kulak ver beybisiGünaydın kızlar,hediyesiz bir gün nasıl aydın olabilirse o kadar aydın işte
Ahh katilim ahh senin yüzünden arabeskçi olcam
Citi piti ve evli olan banaYahu bir hafta sonu bu kadar cok konusulmaz kiii maşallah yine 20 sayfa yazismisinizneyse benim hediyem yarin ulaşır sanırım. Bakalim kime gidiyor.
Kızlar 8.30 da ptt kargo açılır mı? En yakıb orası okula gitmeden vereyim artık kargomu zaten çok geciktim
göbek mi ha haayyyy sen öyle zannetCiti piti ve evli olan bana
Loliss.benden.citi piti olamaz
O dogum yapti gobegi sarkmistir
Benden daha yaglidir
Bana gelcek o hediye