- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.121
Kurbanım diyecektim yanlış olmuş yol yorgunluğuKızlar ama ben anca cumartesi kargoya verebileceğimŞimdi İstanbul'dayım anca o zamana evime gidebileceğim.
Çok sevgili katilim geç kaldı diye üzülme olurmu
Yarın gönderemiyoruz dimi
Bence de olabilirBence isteyen yarın göndersin
Herhalukarda en erken 15inde teslim edilmiş olur
E o da başlangıç günü işte
Katılıyorum bencede isteyen gönderebilir ben bir kargo şirketine sorayım kaç günde gider ona göre perşembe veya cuma yollayacağımBence isteyen yarın göndersin
Herhalukarda en erken 15inde teslim edilmiş olur
E o da başlangıç günü işte
Gozunun onundeyim ama bebisimBenim katilim kimse çıksın ama artık ortaya, şunun surasında ne kaldı ki ??
Bekara alanlar kimlerdi ya ?
sen bekara mı alıyonGozunun onundeyim ama bebisim
yarınKarlı bir sabahtan herkese günaydınlar
Kitaplar dün akşam kargoya verilmiş kitapyurdu tarafından, bugün elime ulaşır, yarın kargoya veririrm diye umuyorum. Kurbancığımın kahvesini ve çikolatasını da dün aldım, akşam hepsini paketlemek kalıyor bitek geriye, onu da hallederim herhalde inşallah
Acaba benim hediyem ne zaman gelecek, bir ufak ipucu verseniz olmaz mı
Gozunun onundeyim ama bebisim
Karlı bir sabahtan herkese günaydınlar
Kitaplar dün akşam kargoya verilmiş kitapyurdu tarafından, bugün elime ulaşır, yarın kargoya veririrm diye umuyorum. Kurbancığımın kahvesini ve çikolatasını da dün aldım, akşam hepsini paketlemek kalıyor bitek geriye, onu da hallederim herhalde inşallah
Acaba benim hediyem ne zaman gelecek, bir ufak ipucu verseniz olmaz mı
Hoşgeldinselammm gündaşlarım. iznim bitti geldim. neler yaptınız. ben kargomu yanıma aldım. bugün veya yarın kargolarım
Kurbanımın bu satırları okumasından da şüpheliyim ama yine de yazayım.
Kitabı, ayracı ve kupu yı çok beğendim. Çok içime sindi.. Ama kahve çikolata için aynısını söyleyemeyeceğim. Marketten aldım
Kusura bakma olur mu
Cumartesi diye konuştuk ya canım