- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
iyiyim canım saolasın...pazartesi gittim dr.a mecburen gittim midem çok kötü olmuştu artık bir şey yiyemiyordum. kalp atışı başlamıştı Allahın izniyle.. sonra serum yedim tabi.. 2 gündür daha iyiyim çok şükür.. hafifledi sanki.. ama bu bile korkutuyor beni. neden acaba bir şey mi oldu diye.. cuma günü devlet hastanesinde randevum var kısmetse testler için devlete gideyim dedim. özelde bir sürü para tutuyor 400 tl civarı.. bakalım hayırlısı...
Slm tatlım napıyorsunuz bakim.bizim ufaklık napıyor ne durumda iyisinizdir inş.bulantılar ne alemde devam ediyormu...(mektup yazar gibi oldu)..bu arada burda okudum ve netten ne buldum
Gebelik Bulantı ve
Kusmasında İlaçsız Seçenek
PrimaBella gebelik bulantı ve kusması için geliştirilmiş, FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı, non-invaziv (cerrahi olmayan) bir seçenektir.
PrimaBella yenilikçi, nöromodülasyon (sinir uyarımı) yoluyla çalışan bir tıbbi cihazdır ve hamilelik sırasında yaşanan bulantı ve kusmanın önüne geçmek için geliştirilmiştir.
Slm tatlım napıyorsunuz bakim.bizim ufaklık napıyor ne durumda iyisinizdir inş.bulantılar ne alemde devam ediyormu...(mektup yazar gibi oldu)..bu arada burda okudum ve netten ne buldum
Gebelik Bulantı ve
Kusmasında İlaçsız Seçenek
PrimaBella� gebelik bulantı ve kusması için geliştirilmiş, FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) onaylı, non-invaziv (cerrahi olmayan) bir seçenektir.
PrimaBella� yenilikçi, nöromodülasyon (sinir uyarımı) yoluyla çalışan bir tıbbi cihazdır ve hamilelik sırasında yaşanan bulantı ve kusmanın önüne geçmek için geliştirilmiştir.
Saolasin canim benim. İyiyim hamd olsun.. Bir haftadir daha rahat geçiyor. İnşallah bebiste iyidir. Cuma günü genel kan testlerini yaptirdim. Yarin sonuclari Dr.a göstermeye gideyim diyorum belki tekrar bakar böyle tedirginliklerim devam ediyor..halen hamilelik gibi sevinmiyorum Acabalar bitmiyor ama Allaha biraktim tamamen artik hayirlisi diyorum sadece..
O dedigini bende gördüm ama biraz rahatlayinca gerek duymadim..
Sen ne alemdesin yumurtlama bitti regle ne kadar var.. Bu ay inşallah sirayla güzel haberler verirsiniz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bence hiç kafana takma lekelenme olmadıkça sorun yok bence düşük yaptığında lekelenmen olmuştu dimi benimde olmuştu genelde böyle oluyor ama şu an maşallah iyi devam ediyor sen kalbini ferah tut Allah büyük bu sefer herşey çok güzel olacak ben inanıyorumdediğin gibi olur inşallah bu ay sırayla veririz müjdeyi eğer olmazsa da canımız sağolsun ne yapalım hayırlısı..AMA İNŞALLAH VARDIR.
Evet canim saol inşallah.. Diğerinde olmuştu lekelenme.. İlk 6.haftada sonra 8.haftada.. Sürekli kontrol ediyorum leke varmi diye..
Ya zamanın modasi bu olmuş kalp durması.. Bugün yine bir tanidik gebe idi 8.haftasında kalbi durmus hem de üçüz muş bebekler.. Etrafimda 6-7 kişi var ayni olayi yasayan. Hayirlisi Allahtan.. İnşallah hiçbirimiz boyle şeyler yasamayiz bir daha. Rabbim dert aci gostermesin...
Seninde az kaldi bakalim hayirlisiyla..
sen ne durumdasın canım yumurtlama oldu mu en son yum olmadı diyodun çalışmalar nasıl gidiyo?
Nasıl olsun ben aynı devam hala.regl olana kadar böyle gidicem herhalde bu sefer
Saolasin canim benim. İyiyim hamd olsun.. Bir haftadir daha rahat geçiyor. İnşallah bebiste iyidir. Cuma günü genel kan testlerini yaptirdim. Yarin sonuclari Dr.a göstermeye gideyim diyorum belki tekrar bakar böyle tedirginliklerim devam ediyor..halen hamilelik gibi sevinmiyorum Acabalar bitmiyor ama Allaha biraktim tamamen artik hayirlisi diyorum sadece..
O dedigini bende gördüm ama biraz rahatlayinca gerek duymadim..
Sen ne alemdesin yumurtlama bitti regle ne kadar var.. Bu ay inşallah sirayla güzel haberler verirsiniz..
Bat Temmuz 20 benim ama 20 günümde ovu olmamıştı o yüzden sarkacak ama ne kadar sarkar bilmiyorum regl olana kadar çalışmaya devam
neden anlamadım olmadı mı?:44:
Devlette yaptırıyorum yum takibini 20 gün 15 mm yum var çalışmalara dedi.devlet olduğu içinde bi daha çağırmadı.bende diyorum regl tarihine kadar çalışmalara devam edim sonra kendim gideyim tekrar Dr baksın bakalım ovu olmuşmu.ben kendim anlayamıyorum.20.günde progesteronda 7.97 çıkmıştı
ovülasyon testi alsana canım senin yum biraz karışık galiba için rahat eder gününü bilirsin ona göre çalışırsın.
Bu ay geçti artık cnm olmazsa önümüzdeki ay düşünüyorum almayı.normalde düzensizlik vardır ama klomen kullanırken olmuyordu.bu ay neden böyle oldu bende anlamadım
7,97 olmamış demek dimi ben hiç yaptırmadım bu testten ama zaten yum daha 15 mm miş 2-3 günü bulmuştur tam olarak büyümesi 23.günde falan çatlamıştır buna göre 23+14 senin bat oluyo tahminen 37 günü bulabilir siklüsün bu ay
bence mutlaka al ben kullanıyorum mesela kafam rahat oluyo
Şimdiye kadar almak aklıma gelmedi açıkcası..daha önce çok fazla bir denemem olmadı benim adet düzensizliği olduğu için direk Dr gittim bebeğe karar verdiğimde klomen kullandım o düzenli yumurta sağladığı için günüm sarkmadı ve ikinci ayımda hamile kaldım.ama dediğim gibi bu ay olmazsa alıcam bende
peki klomensiz yum oluyo mu her ay kullanman da iyi değil klomeni
Oluyorda geç olduğu için gününü bilemiyorum.ama bu ay dediğin gibi ovu testi kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?