2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Hakkında hayırlısı cnm umarım iyi haberlerini alırız

Merhaba.. Hoşgeldin aramıza.. Gecmis olsun ve Rabbim en kisa zamanda nasip eder hayirlisiyla saglikli bir evlat...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba.. Hoşgeldin aramıza.. Gecmis olsun ve Rabbim en kisa zamanda nasip eder hayirlisiyla saglikli bir evlat...

Cnm nasılsın sende hoşgeldin nasıl gidiyor tatil döndün mü yoksa

Cnm nasılsın sende hoşgeldin nasıl gidiyor tatil döndün mü yoksa

Yok canim devam.. Antalyadayim su anda.. Sizi merak ettim de..günün geçmiş herhalde

Yok canim devam.. Antalyadayim su anda.. Sizi merak ettim de..günün geçmiş herhalde

Evet cnm günüm geçiti de muhtemelen normal adet düzensizliğim sanırım zaten bu aya çokda sıcak bakmıyordum çok dikkat etmediğim bir aydı çünkü.regl olayım tam anlamıyla başlıyorum çalışmalara:).bu arada senin nasıl gidiyor tatil tam dönemine denk geldi.ilk senden alıcaz inş güzel haberi:)

evet cok zor bir durum ama herseyin sonu degil. bu kadar caresiz gibi gorme kendini bu durumdan kurtulan o kadar insan varki. yani bu durumdanasil teselli verilir bilmiyorum ama sanirim once durumu beyinde bititeceksin sonra su akar yolumu bulur.kafanda atman gerkiyor canim kendini uzme.insallah hallelucak.

canim napiyosun.tatil nasil gidiyo.insallah dinamik bir halde donersin ve guzel haberlerini aliriz.

Amin.. T.ederım hosbulduk canım
çare tabiki Rabbim.. Sağol canım calsmalara devam inş bıtıcek

canim napiyosun.tatil nasil gidiyo.insallah dinamik bir halde donersin ve guzel haberlerini aliriz.

İyi canim tatil güzel gidiyor çok şükür. Calismalari yaptik bakalim takdiri ilahi.. Rabbim çok bekletmesin bizi inşallah en kisa zamanda beraberce güzel haberler veririz.

oh masallah temeli sağlam at..burda yağmur yağıyor siz günesin tadını çıkarın...

kızlar çalışmalar nasıl gidiyo herkes görevini yapıyo mu bakayım :13:

oh masallah temeli sağlam at..burda yağmur yağıyor siz günesin tadını çıkarın...

Evet güneş deniz havuz hepsi güzel ama sanki bu ay olmicak gibi geliyor bunlar yüzünden etkiler mi acaba.. EE bayanlar diskosuna da gittik dayanamayıp baya bi dokturmusum kurtlari... Çok hareketli geciyor bakalim hayirlisi..

kızlar çalışmalar nasıl gidiyo herkes görevini yapıyo mu bakayım :13:

Görev tamam sayilir tohumlari serptik bakalim tomurcuk verecek mi.. Sen neler yaptin durumun nasil..

Ya seninde aklini baya karistirmislar ama bir karar ver kendine artik hayirlisiyla bismillah de başla..

Görev tamam sayilir tohumlari serptik bakalim tomurcuk verecek mi.. Sen neler yaptin durumun nasil..

canım ya moralim iyi de ovüyü bekliyorum pozitife geçmedi henüz zaten ben 18.gün falan yumurtluyorum solda var gibi ama hafif hafif bişey hissettiriyo ama ağrım daha çok olurdu benim yumurtam gelişirken bakalım bekleyip görücez şu an 14.günümdeyim çalışma var bu akşam ohhhhhhh tatildesin demek bende sesi çıkmıyo diyodum iyi dinlen oh benim yerimede eğlen

Ah bu calismalar... :)) atraksiyon katiyor.. Normalde yapinca bu kadar heyecanli olmuyor mu ne... Sana da bol sans canim.. Tatildeyim etraf hamile dolu.. Bakalim inşallah bizde de olur hayirlisiyla... Görüşürüz inşallah iyi güzel haberlerle....

Ya seninde aklini baya karistirmislar ama bir karar ver kendine artik hayirlisiyla bismillah de başla..

bu ay geçti önumüz deki ay inşallah bismillah diyorum...

etkiliyeceğini zanetmiyorum ama sen yinede dikkatli davran...döktür tabi stresini at...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…