2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

t.ederım amin.. Rabbim büyük canım bunun devası olucak inş. Bebiş gelse.. Beraber sonuca ulassam

ne kadarlık evlisin...bence önce bu sorunu hallet bebişi sonra bekle.doğumda sıkıntı yasarsın.

Rabbim gönlündekını hayırlı kılsın,dualarını kabul etsın. Faydası olur inş. Cok düşünmemeye calıs canım

amin canım... ama düşünmeden olmuyo 3 aydır hastane hastane, dr. dr. dolanıyorum.. inşallah bu ay son olucak...son olarak sonuçlarımı perinotolojiye göstericem ona göre çalışmalara başlıycam...gelsin ler

canım Rabbim yardımcı olsun. Ama bır kere hamıle kalmıssın suan ben belkıde hıc hamılelık yasamadıgm hıc hıc olmucak gıbı gelıyor. Bende bebişimi beklıyorum. Doktor bende sabit güzel bır doktor bulmak ıstıyorum. Rendevu bıle alamadım yogunluktan

istanbulun neresnde oturuyosun

bence fazla kafana takma... bende ilk 3 ay korkmuştum sonra bu konuyla ilgili tv de bi psikolok konuştu 3 4 güne kadar bu durumu aştım.tabi eşimin desteğide büyüktü. hiç kafana takma inşallah hersey yoluna girer...

istanbulun neresnde oturuyosun
esenyrt
bence fazla kafana takma... bende ilk 3 ay korkmuştum sonra bu konuyla ilgili tv de bi psikolok konuştu 3 4 güne kadar bu durumu aştım.tabi eşimin desteğide büyüktü. hiç kafana takma inşallah hersey yoluna girer...

canım senınkı belkı öyle bır durum degıldı. Eşimin destegı var inş bıtıcek. Sagol

canim insallah sende anne olacaksin.bu duyguyu sende tadacaksin.stresten uzak dur. gerci dur demesi kolay ama seni cok iyi anliyorum ama hersey yoluna girer insallah.

canim insallah sende anne olacaksin.bu duyguyu sende tadacaksin.stresten uzak dur. gerci dur demesi kolay ama seni cok iyi anliyorum ama hersey yoluna girer insallah.

sagol arkadas.. Bu ayda tutmadı galıba. Doktora gıdıncede olur dıyorlar vajınısmus oldugm ıcn bıse yapamıyorlar olmadı daha sonuna geldıgm halde. Hayırlısı.. Bılmıyorum ne kullansam ne yapsam cok üzüyor bu konu benı zor....

Selam cnm hoşgeldin..öncelikle geçmiş olsun herşeyin bir zamanı vardır çok fazla kafana takıp üzülme hepimizin başında bi takım sorunlar var.bizlerinde sınavı böyleymiş napalım.sabredip dua etmekten başka çaremiz yok.yer gök dua ile demişler inancımızı umudumuzu kaybetmeyelim.

cok haklısın.. Ama su elde olmayan üzüntü varya cok üzüyor benı. Hem vajınısmus. Sonuna geldım ama tam olarak bıtmedı. Hem ona calısıyorum hem bebek. Herkezn bebegı oluyor bende yok. Özlem duyuyorum bebege... Aglıyorum dua edıyorum. Annelık duygum sımdıden cok. İlk hamılelıgım ne zaman olucak acaba.. Yumurtlama günlermdeym. Belırtım yok gecen yumurtlama agrılarım oldu bıttı..

Sende haklısın bazı şeyler sadece lâfda kalıyor maalesef.ben sana söylüyorum tabi ama bende kafaya takıyorum.bizde birbirimize burda böyle destek oluyoruz napalım:).bende bi gebelik geçirdim ama 3 ayımda kalp durmasından dolayı kürtaj oldum o ay bende hiç anlamamıştım hamile olduğumu hiç bir belirti yaşamamıştım herkezin bünyesi ve hamileliği farklı oluyor.belkide vardır hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun inş

evet.. Amin arkadasım. Hıc bılmıyorum heran aglamaya hazırım bu aralar bebek bebek.. Normal adet zamanlarında gögüste agroın sıskınlık veya adet sancın cok oluyomu ? Benım nadır cok oluyor yada 1 gün sürüyor. Gögsümde bırsey yok gıbı. Acaba benım gebelıgm agrısızmı olur ?

Cnm bende aynı adet sancısı oldu o yüzden ben anlamadım hep regl olucam diye bekliyordum.onun dışında bir belirti yoktu.hatta testi eşimin zoruyla yapmıştım.

Cnm bende aynı adet sancısı oldu o yüzden ben anlamadım hep regl olucam diye bekliyordum.onun dışında bir belirti yoktu.hatta testi eşimin zoruyla yapmıştım.

benımde belkı böyle olur. Yemek düzenım uyku düzenım hep bozulduı bazen üzüntüden ıstahım bıle gelmıyor. Halıyle oyüzden cok uykum oluyor. Batım 15 hazıran bekluıyorum bakalım umudum var Rabbim nasip ederse her sekılde olur beklıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…