Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim ilk gebeliğimde hiç çatlağim hatta doğum yaptığıma dair hiç bir iz yok,şuan 2. bebeğimi bekliyorum çatlaklar yada göbeğimin kalma ihtimali varmı,:Saruboceq:
benimde ilk hamileliğimden kalma hiç bir iz çatlak yok şu an 31 haftalık hamileyim ve hala çatlama olmadı ama genelde 8.aydan sonra oluyormuş bende umarım olmaz diye dua ediyorum ve tabi kremleniyorum.
arkadaslar benimde ilk doğumumda catlak olmadı bende cok korkuyodum ikincide olur diye krem kullandım hiç çatlağım olmadı 1 ay oldu doğum yapalı göbeğimde kalmadı normal doğum yaptım .
cildin esnek se ne 2. de nede 3. de catlilamiyor. iki eltimde biri 2. biri 3 gebelik gecirdi her ikisninde masallah tek cizik çatlagi bile yok. benim ise çok çatlagim var 2. gebelikte devam etmedi catlaklar ilkinde çoklugundan bilmiyorum. 3. de olmadi yine eski çatlarlar esnedi :)))