• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gebelik olabilir mi ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Öncelikle site kurucularına 2. Üyelik için özür dilemek istiyorum. Çünkü acil bi durumdu ve 1 gün daha cezam vardı. Buradan fikir almak istedim. Şimdi konuya gelmek istiyorum...

11 aylık bebeğim var emziriyorum dün saat 3te ella kullandım 17 saat sonra. Ve gece 23.00 da emzirdim bunun öncesinde sütümü 2 3 kez sağıp attım. Herneyse benim sıkıntım 2 gün önce eşimle şüpheye düştük. Hapı kullandım ama bugün kasığımda bi baskı ( hafif ağrı) bi de sarı renk akıntım var biraz. Test için henüz erken 1-2 hafta beklicem ama böyle bi durumla karşılaşan var mı? Gebe olabilir miyim bu hapa rağmen? Belirtiler çok erken gösterdi ama bilemedim.

Sitede bahsettiğiniz hapı almasına rağmen hamile kalan bı kişi olmustu ama hamile kalma olasılığı ne kadardır o hapla hiç bilmiyorum
Aslında böyle bi planımız yoktu daha çok erken ama olursa da aldırmayı düşünmüyoruz eşimin tepkisini merak edip ya varsa ne yapıcaz dedim de çok şükür aksi bişey söylemedi. Durumumuz da öyle çok iyi denicek kadar değil ama Allah büyük eğer varsa böyle bişey bi şekilde bizde ayakta dururuz. Bi yandan da korkuyorum ilk doğumun sezeryanla olmuştu ve sürekli rüyalarimda 2. Hamileliğimin plansız oldugunu ve kendimi ameliyat masasinda goruyodum. Kasığın gerçekten sizliyo

İlişkiden sonraki ilk 24-72 saat içinde aldıysanız sıkıntı olmaz ilk 24 saatte koruyuculuğu en yüksektir. 36 saat sonra aldıysanız biraz daha düşer 72 saatsonra içtiyseniz o zaman koruyuculuk oranı en düşüktür. Büyük ihtimalle yumurtlama döneminizde olduğunuz için baskı hissedebilirsiniz. Yada bu ilaçlar yüksek oranda hormon içerdiği için adet döneminizi değiştireceğinden belirti yaşıyor olabilirsiniz. Çok şüphede kalırsanız ilişkiden 8-9 gün sonra kan testi yaptırın içiniz rahat eder

İlişkiden sonraki ilk 24-72 saat içinde aldıysanız sıkıntı olmaz ilk 24 saatte koruyuculuğu en yüksektir. 36 saat sonra aldıysanız biraz daha düşer 72 saatsonra içtiyseniz o zaman koruyuculuk oranı en düşüktür. Büyük ihtimalle yumurtlama döneminizde olduğunuz için baskı hissedebilirsiniz. Yada bu ilaçlar yüksek oranda hormon içerdiği için adet döneminizi değiştireceğinden belirti yaşıyor olabilirsiniz. Çok şüphede kalırsanız ilişkiden 8-9 gün sonra kan testi yaptırın içiniz rahat eder
Aynen kan testi yaptirayim bu arada adette olmadim 11 aydir o yuzden kafa karışık

Back