- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi BitterCikilata
İyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmu
Bu değerle gebelik.pozitif kuzum İnşallah hayırlı bir gebelik geçirirsin ama önemli olan 2 günde 1 bhcg takibi sağlıklı olup olmadığı anlaşılması için, çok yeni şuanİyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum
Adetime 4-5 gün var daha geçmedi bile hayırlısı olsun çok geçmiş olsunDegeriniz dusuk çıkmış adetiniz kac gun geçti. Doktor unuz gun aşırı kan istemedi mi. Bende kimyasal gebelik olmuştu hcg düşük cikiyodu gün aşırı kan veriyodum iki katı yükselmesi lazım çünkü. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence
Pazartesi inşallah Dr gitcem pazar günü tekrar kan vercemDegeriniz dusuk çıkmış adetiniz kac gun geçti. Doktor unuz gun aşırı kan istemedi mi. Bende kimyasal gebelik olmuştu hcg düşük cikiyodu gün aşırı kan veriyodum iki katı yükselmesi lazım çünkü. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence
Pazar günü tekrar vercem bakalımBu değerle gebelik.pozitif kuzum İnşallah hayırlı bir gebelik geçirirsin ama önemli olan 2 günde 1 bhcg takibi sağlıklı olup olmadığı anlaşılması için, çok yeni şuan
Adetime 4-5 gün var daha geçmedi bile hayırlısı olsun çok geçmiş ols
Amin cümlemizinAdetine varsa gebelik olma ihtimali yuksek. Allah gonlunuze gore versin. ☺
İyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum
Bugün tekrar kan verdim 73.4 çıkmış 4 kat artmış normal mi acabaİyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum