• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gebelik kan sonucu

BitterCikilata

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
25.846
93.101
598
33
İyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum 😂😂

Degeriniz dusuk çıkmış adetiniz kac gun geçti. Doktor unuz gun aşırı kan istemedi mi. Bende kimyasal gebelik olmuştu hcg düşük cikiyodu gün aşırı kan veriyodum iki katı yükselmesi lazım çünkü. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence

İyi akşamlar kızlar beta hcg 19 çıkmış gebelik Varmı dır. 2. Gebelik olucak inşallah olursa 1. Si 10 yaşında herşeyi unutmuşum 😂😂
Bu değerle gebelik.pozitif kuzum 💐 İnşallah hayırlı bir gebelik geçirirsin ama önemli olan 2 günde 1 bhcg takibi sağlıklı olup olmadığı anlaşılması için, çok yeni şuan 💕💕

Degeriniz dusuk çıkmış adetiniz kac gun geçti. Doktor unuz gun aşırı kan istemedi mi. Bende kimyasal gebelik olmuştu hcg düşük cikiyodu gün aşırı kan veriyodum iki katı yükselmesi lazım çünkü. Bi kac gun sonra tekrar kan verin bence
Adetime 4-5 gün var daha geçmedi bile hayırlısı olsun çok geçmiş olsun

Pazartesi inşallah Dr gitcem pazar günü tekrar kan vercem

Bu değerle gebelik.pozitif kuzum 💐 İnşallah hayırlı bir gebelik geçirirsin ama önemli olan 2 günde 1 bhcg takibi sağlıklı olup olmadığı anlaşılması için, çok yeni şuan 💕💕
Pazar günü tekrar vercem bakalım

Daha çok yeni hayırlı olsun🤲 artışı takip edin belli bir değere ulaşınca da doktora gidersiniz

Back