2.gebelik istiyorum

tatlisert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
16
1
1
36
Merhabalar araniza yeni katildım bisey sormak istiyorum benim 9 yaşinda bir kizim var ve 2.gebelik istiyorum ama 1 bucuk 2 yıla yakın oldu ama hamile kalamıyorum bu durumu yaşayan varmı..bi önerisi olan varmı

Peki belli bir zamanı varmı bu testin kadın dogumdan sıra alınca hemen yapılıyor mu
Adetin arkasından yapılıyor 2-3 gün sonra içerisi tamamen temizken . Bu bi test değil
İsterseniz aneztezi altında isterseniz anestezi olmadan vajinal giriş yaparak film çekme işlemi . Adetken gidip görüşüp son temızlenme gününüzü tahmin yurutup randevu alın doktorunuzdan

Eşinizde test versin 3 gün perhiz yapması gerekir bosalma olmayacak yani . üroloji bölümüne sperm verecek yani tek sorunu kendınızden aramayın

2 Gün sonrasına aldım randevuyu adetimin 3.günü oluyor inslh yaparlar hormon testini adetin 3.günü yumurtalıklarada daha net bakıliyor diye biliyorum

2 Gün sonrasına aldım randevuyu adetimin 3.günü oluyor inslh yaparlar hormon testini adetin 3.günü yumurtalıklarada daha net bakıliyor diye biliyorum
randevu bulabilmiş olmanız çok iyi .

aynen istersenız alttan da muayene ediyorlar

Üstüne basmadınız ama tekrar söylüyorum eşiniz test versin sorunu kendınızde aramayın sayfaya bakabılırsınız %50 erkeklerde de sorun oluyor tek başınıza yüklenmeyin bu stresi, kendınızı tek sorun olarak görmeyin

Yok ben kendim kendimle alakalı olanları yaptirayım esimede yaptıracagım istenilen bütün testleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…