2.gebeliği olanlar bebeğinizi hangi ayda oynamaya başladı?

minetti

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
238
32
318
İstanbul
mrb kızlar 2. hamileliğim 15+3 günlük hamileyim, 13 haftalıkken birinci trimester ve ikili test yaptırdım herşey normaldi, cinsiyetide belli oldu, 2.kızım olacak inşallah.
Ama arkadaşlar daha hareketlerini hisedemedim. birde iştahım azaldı gibi, daha 2 hafta önce doktora gittim, zaten evham yaptığım için hep bana söylediği tarihten bir hafta önce gidiyorum
doktor kafayı sıyırdığımı düşünecek.
Ama netten bakıyorum, 2. gebelikte bu dönemde bebek hareketleri hissedilirmiş.
aranızda benim gibi halen hissedemeyen varmı,
ay içimde kötü bir his var, birde bugünlerde eşimin varlığı yokluğu belli değil, psikolojimde bozuk, herşey üstüme geliyor gibi,
sizede oluyormu böyle

sakin ve sabırlı ol bence cnm.
ikili testi nerde yaptırdın ozaman mı belli oldu cinsiyeti
ve nekadara yaptırdın bilgi verirsen sevinirim.

bu konuda sabırlı davranmalısın benimde 2. gebeliğim aynen senin gibi çok evhamlıydım 17 18. haftadan sonra hissedeceksin eğer kilolu isen biraz daha geç hissedebilirsin hareketler için henüz çok erken

sakin ve sabırlı ol bence cnm.
ikili testi nerde yaptırdın ozaman mı belli oldu cinsiyeti
ve nekadara yaptırdın bilgi verirsen sevinirim.

cinsiyeti evet 1.tirimer taramada belli oldu, gözlerimle gördüm ikinci kızım olacak inşallah. canım işte birinci tarama testi artı kan testi toplamda 219 lira ödedim. büyükçekmece kolan'da. çok pahalı. fakat doktorum başka yerden kabul ettirmiyorum burda yaptırırsan iyi olur dediği için yaptırmak zorunda kaldım.

bu konuda sabırlı davranmalısın benimde 2. gebeliğim aynen senin gibi çok evhamlıydım 17 18. haftadan sonra hissedeceksin eğer kilolu isen biraz daha geç hissedebilirsin hareketler için henüz çok erken

çevremde herkes aynını söylüyor, hamilelik stresi yaşıyorum heralde, birde iki arkadaşım bebeklerini 3 aylıkken kaybettiler, etkilendim galiba. aslında kendimi çok iyi hissediyorum ne bulantım var baş dönmesi. ilk hamileliğimde çok güzel geçmişti, hiç problem yaşamamıştım. kilolu değilim ama karnım baya büyüdü, acele ediyorum hemen hissedeyim istiyorum galiba:)

Bence çok acele ediyorsun. Ben de 31 haftalık hamileyim. Ancak kızım 21. haftada oynamaya başladı. Hatta ayrıntılıya gideceğimiz gün ilk defa oynadı. Oysa oğlumu ilk gebeliğim olmasına rağmen çok daha önce hissetmiştim. 20 -21 haftaya kadar hissetmeyebilirsin.

çevremde herkes aynını söylüyor, hamilelik stresi yaşıyorum heralde, birde iki arkadaşım bebeklerini 3 aylıkken kaybettiler, etkilendim galiba. aslında kendimi çok iyi hissediyorum ne bulantım var baş dönmesi. ilk hamileliğimde çok güzel geçmişti, hiç problem yaşamamıştım. kilolu değilim ama karnım baya büyüdü, acele ediyorum hemen hissedeyim istiyorum galiba:)

biliyorum o psikolojiyi :) ama düşündümde hersey zamanında güzel hele bi baslasın tekmelemeye dur artık diceksin :) hiç birşeyden korkma ALLAH ne yazdıysa onu yasayacağız
z ve eminim ki sağlıklı sıhhatli kavusacaksın bebeğine ne güzel bak sorunsuz bi hamilelik...

ya kizlar bende 8 haftalik hamileyim,kaarnimda pit pit segirmeler hissediyorum,ikinci bebegim ve zayif bi bayanim,acaba bebek olabilirmi,erken gibi geliyo ama bebegede cok benziyo sizler ne dersiniz

ya kizlar bende 8 haftalik hamileyim,kaarnimda pit pit segirmeler hissediyorum,ikinci bebegim ve zayif bi bayanim,acaba bebek olabilirmi,erken gibi geliyo ama bebegede cok benziyo sizler ne dersiniz

bence hislerine güven cnm benim ilk gebeliğimde de 2 aylıkken seyirme gibi bişeyler başlamıştı herkese söylüyodum inanmıyolardı bağırsak hareketleridir diye ama erkek ler çabuk hissettirirlermiş şimdi 2. bebeğime gebeyim 20 haftalık 14 haftalıkken bebeğim göstermemişti kendini 17 haftalkken dr erkek dedi hatta eminmisiniz dedim evet dedi ama hala içime kız doğuyo eşiminde benimde ve bütün belirtilerim bunda çok çok farklı ve en ufak hareketlerini 4. ayım tam bitti o zaman başladı hareketlenmeye yavş hissetmete başladım cuma günü renkli ayrıntılı usg ye giricem hala emin değilim de erkeke :))

ilk gebeliğimde 17. haftada hissettim..bebek olduğuna emindim..gazdan çok farklı bir kıpırdamaydı çünkü..o günden sonra düzenli olarak ve artarak hissetmeye başladığımda tamam dedim.2. gebeliğim şuan.
13. haftada aynı şeyi hissttim bu kadar erken olmaz dedim ama oda aynı şekilde gün içinde düzenli olarak ve gün geçtikçe artarak devam etti..dr a sordum bebektir daha erken hissedebilirsinzi dedi

bence hislerine güven cnm benim ilk gebeliğimde de 2 aylıkken seyirme gibi bişeyler başlamıştı herkese söylüyodum inanmıyolardı bağırsak hareketleridir diye ama erkek ler çabuk hissettirirlermiş şimdi 2. bebeğime gebeyim 20 haftalık 14 haftalıkken bebeğim göstermemişti kendini 17 haftalkken dr erkek dedi hatta eminmisiniz dedim evet dedi ama hala içime kız doğuyo eşiminde benimde ve bütün belirtilerim bunda çok çok farklı ve en ufak hareketlerini 4. ayım tam bitti o zaman başladı hareketlenmeye yavş hissetmete başladım cuma günü renkli ayrıntılı usg ye giricem hala emin değilim de erkeke :))

insallah rabbim gonlundekini nasip eder,hayirli kilar.benimde 8 yasinda bi kizim var onun hareketlerini 16.hafta belkide 17 civarinda hissetmistim,gecmis zaman tam da hatirlayamiyorum,ustunden zaman gectigi icin, acemi anne gibiyim:1: ama aynen bu bebekteki segirmeyi hissetmistim..ama henuz 2 aylik olunca kafam karisti biraz..gaz ve kabizlik problemlerimde var ama onlarin hareketleri farklii bu segirmelerden

benim ilk hamileliğimde bebek hareketleri çok erken olmuştu hatta 2 aylıktı ama ikinci hamileliğimde tam tersi 4-5 aylıktı sanırım hem de ikiside erkek oldu. bence ilk hamilelikte rahim yeni yeni büyüdüğü için hareketler çabuk hissedilir diğer gebeliklerde de artık rahim gevşemiş olur yani nasıl desem tabiri caizse balon gibi :51:

Son düzenleme:
cinsiyeti evet 1.tirimer taramada belli oldu, gözlerimle gördüm ikinci kızım olacak inşallah. Canım işte birinci tarama testi artı kan testi toplamda 219 lira ödedim. Büyükçekmece kolan'da. çok pahalı. Fakat doktorum başka yerden kabul ettirmiyorum burda yaptırırsan iyi olur dediği için yaptırmak zorunda kaldım.

bende hospitaliumda yaptırdım 20 muayeneye 83 tahlile verdim. 103 lira diğer yerde 180 demişti ikili teste burası uygun geldi sonuçta aynı şey fazla para vermeye gerek yok bence :))

hayırlı olsun cnm bu arada 2.kızın

bende hospitaliumda yaptırdım 20 muayeneye 83 tahlile verdim. 103 lira diğer yerde 180 demişti ikili teste burası uygun geldi sonuçta aynı şey fazla para vermeye gerek yok bence :))

hayırlı olsun cnm bu arada 2.kızın

tşk ederim:) ilk başta biraz şok yaşadım hep ikinciyi erkek olur diye hayal etmiştim, bir kzım var birde oğlum olsun diye geçiyordu hep içimden, onun etkisinde kaldım galiba. Ama şimdi ikinci kızım olacağı için mutlu hissediyorum. aynı şey sendede oldumu?

tşk ederim:) ilk başta biraz şok yaşadım hep ikinciyi erkek olur diye hayal etmiştim, bir kzım var birde oğlum olsun diye geçiyordu hep içimden, onun etkisinde kaldım galiba. Ama şimdi ikinci kızım olacağı için mutlu hissediyorum. aynı şey sendede oldumu?

benimde bir kızım var erkek olur diye bekliyordum. ama hamileliğimin en başında anladım kız olduğunu doktor daha demeden :)
çünkü bütün belirtiler aynıydı ilk hamileliğimle
hayırlısı inş. sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Back
X