Gebeliğe Hazırlık 2.Evlilik ve yine hamile kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurbal27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
1.795
1.579
83
36
4 yıl önce de aynı şeyler için mücadele edip durdum 2 sene denemediğim tedavi kalmadı her ay hüsran yaşadım.Sonrasın da iyi ki olmamış dedim boşandığım için ama aynı şeyleri tekrar yaşmaktan çok korkuyorum.1,5 ay oldu evleneli bu sabah test yaptım Ve yine tek çizgi...Evet çok yeni diyebilirsiniz ama artık dayanamıyorum aynı sıkıntıyı stresi tekrar yaşayacak gücüm yok

problem neydi canım? bende de adet düzensizliği var geç oldu biraz

problem neydi canım? bende de adet düzensizliği var geç oldu biraz
Bana neler denilmedi ki gitmediğim doktor denemediğim alternatif tıp yöntemi kalmamıştı.Tüp tıkalı dediler rahim filminde açtırdım,kist var dediler operasyonla aldırdım,adet düzensizliği vardı sonra pko teşhisi konuldu hepsi için uğraştım en son herşey yolunda dediler ama hep uğraştım durdum o dönemde

hala adet düzensizliği var mı? soğan kürü?

Artık bunların hiç biri bana çözüm gibi gelmiyor belki zamanında denediğim ve faydasını görmediğimden olabilir.
canım benim ya deme öyle..soğan kürü çok iyi oluyor gerçekten kistlere düzensizliklere..bir kaç ay sonra tekrar dene istersen bilemezsin hiç :)

Belki de es faktörü de vardi .Test yaptırmış miydi eski esiniz ?

Canım inofolic combi matofin tarzı ilaçlar pkoluların hamile kalmasında yardımcı. Bunları kullanıp sadece ilişki yaşananın zevkine varmaya çalış. Yani bebek beklentisi içinde olmadan. Biliyorum zor ama Rabbim bizi böyle sınıyor. Ben de pkoluyum

Allah isteyen herkese nasip etsin ben bu acı bekleyişi 2 yıl yaşadım şimdi de ne yapacağımı düşünüp duruyorum eşime belli etmeden hemdeAdet olmayı bekleyeceğim sonra doktora giderim herhalde

Teşekkür ederim ama dediğim gibi pek faydası olacağını sanmıyorum sen denedin mi peki
bende evlendim sekiz dokuz ay olmadı pkosluyum..soğan kürü denediğim ay oldu..maalesef düştü sonra inofolıc combi kullandım tekrar hamile kaldım oda düştü tekrar inofolıcle hamile kaldım inşallah Rabbim bağışlar..soğanla başladı herşey :)

Peki doktor kontrolünde mi aldın bu ilacı canım
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Adetini düzenlemeden mi verdi peki önce adeti düzene sokmak gerekiyormuş
adetim düzene girmez ki hiç :) kendimi bildim bileli çok geç olur..bak bu gebeliğim mesela iki hafta geç döllenme.ama şöyle bir durum var en geç iki buçuk aydada olsa kendiliğimden adet olurum..bu son gebelik için 8 kiloverdim kilo vermek hepsinden etkili deniyor..inofolıcde yumurta kalitesi için

Bana da doktor kilo ver demişti,nişanlıyken gitmiştim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…