problem neydi canım? bende de adet düzensizliği var geç oldu biraz4 yıl önce de aynı şeyler için mücadele edip durdum 2 sene denemediğim tedavi kalmadı her ay hüsran yaşadım.Sonrasın da iyi ki olmamış dedim boşandığım için ama aynı şeyleri tekrar yaşmaktan çok korkuyorum.1,5 ay oldu evleneli bu sabah test yaptım Ve yine tek çizgi...Evet çok yeni diyebilirsiniz ama artık dayanamıyorum aynı sıkıntıyı stresi tekrar yaşayacak gücüm yok
Bana neler denilmedi ki gitmediğim doktor denemediğim alternatif tıp yöntemi kalmamıştı.Tüp tıkalı dediler rahim filminde açtırdım,kist var dediler operasyonla aldırdım,adet düzensizliği vardı sonra pko teşhisi konuldu hepsi için uğraştım en son herşey yolunda dediler ama hep uğraştım durdum o dönemdeproblem neydi canım? bende de adet düzensizliği var geç oldu biraz
hala adet düzensizliği var mı? soğan kürü?Bana neler denilmedi ki gitmediğim doktor denemediğim alternatif tıp yöntemi kalmamıştı.Tüp tıkalı dediler rahim filminde açtırdım,kist var dediler operasyonla aldırdım,adet düzensizliği vardı sonra pko teşhisi konuldu hepsi için uğraştım en son herşey yolunda dediler ama hep uğraştım durdum o dönemde
Artık bunların hiç biri bana çözüm gibi gelmiyor belki zamanında denediğim ve faydasını görmediğimden olabilir.hala adet düzensizliği var mı? soğan kürü?
canım benim ya deme öyle..soğan kürü çok iyi oluyor gerçekten kistlere düzensizliklere..bir kaç ay sonra tekrar dene istersen bilemezsin hiç :)Artık bunların hiç biri bana çözüm gibi gelmiyor belki zamanında denediğim ve faydasını görmediğimden olabilir.
Teşekkür ederim ama dediğim gibi pek faydası olacağını sanmıyorum sen denedin mi pekicanım benim ya deme öyle..soğan kürü çok iyi oluyor gerçekten kistlere düzensizliklere..bir kaç ay sonra tekrar dene istersen bilemezsin hiç :)
Evet sorun yoktu ondaBelki de es faktörü de vardi .Test yaptırmış miydi eski esiniz ?
Allah isteyen herkese nasip etsin ben bu acı bekleyişi 2 yıl yaşadım şimdi de ne yapacağımı düşünüp duruyorum eşime belli etmeden hemdeCanım inofolic combi matofin tarzı ilaçlar pkoluların hamile kalmasında yardımcı. Bunları kullanıp sadece ilişki yaşananın zevkine varmaya çalış. Yani bebek beklentisi içinde olmadan. Biliyorum zor ama Rabbim bizi böyle sınıyor. Ben de pkoluyum
bende evlendim sekiz dokuz ay olmadı pkosluyum..soğan kürü denediğim ay oldu..maalesef düştü sonra inofolıc combi kullandım tekrar hamile kaldım oda düştüTeşekkür ederim ama dediğim gibi pek faydası olacağını sanmıyorum sen denedin mi peki
Amin canım benim çok zor bi durum neler yaşadım Allah biliyor tekrar yaşama korkusu içindeyimNurbal27 4 sene savaştım bebek için. Hala yok. Allah bize güç versin...
Peki doktor kontrolünde mi aldın bu ilacı canımbende evlendim sekiz dokuz ay olmadı pkosluyum..soğan kürü denediğim ay oldu..maalesef düştü sonra inofolıc combi kullandım tekrar hamile kaldım oda düştütekrar inofolıcle hamile kaldım inşallah Rabbim bağışlar..soğanla başladı herşey :)
evet doktorum verdi canım hep..sabah akşam tok karnına alıyordumPeki doktor kontrolünde mi aldın bu ilacı canım
Adetini düzenlemeden mi verdi peki önce adeti düzene sokmak gerekiyormuşevet doktorum verdi canım hep..sabah akşam tok karnına alıyordum
adetim düzene girmez ki hiç :) kendimi bildim bileli çok geç olur..bak bu gebeliğim mesela iki hafta geç döllenme.ama şöyle bir durum var en geç iki buçuk aydada olsa kendiliğimden adet olurum..bu son gebelik için 8 kiloverdim kilo vermek hepsinden etkili deniyor..inofolıcde yumurta kalitesi içinAdetini düzenlemeden mi verdi peki önce adeti düzene sokmak gerekiyormuş
Bana da doktor kilo ver demişti,nişanlıyken gitmiştim deadetim düzene girmez ki hiç :) kendimi bildim bileli çok geç olur..bak bu gebeliğim mesela iki hafta geç döllenme.ama şöyle bir durum var en geç iki buçuk aydada olsa kendiliğimden adet olurum..bu son gebelik için 8 kiloverdim kilo vermek hepsinden etkili deniyor..inofolıcde yumurta kalitesi için
kilon fazla mı? ben sıfır beden bir kızken bu hastalık yüzünden 71 i gördüm..63 e düştüm sonra..doktor bir kilo bile çok etkiler diyorBana da doktor kilo ver demişti,nişanlıyken gitmiştim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?