2.EVLİLİK VE ALDATMA

eylulunannesii

Anılarım, şeytanın kesesindeki paralara benziyor.
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
114
60
Merhaba Bayanlar,

Bi derdimi size açmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacımız var. Anlatacağım konu yakın akrabam birisi ile ilgili.

Kadın 36 yaşında adam 48 yaşında kadının da adamın da 2.evliliği 4 çocukları var. Kadın genç olduğu için çok kıpır kıpır adam namazında niyazında (lütfen buraya takıntı yapmayın.) fakat sadece eşine karşı yüzü çok gülmez nedenini bilmiyorum ama eski konular sanırım, çocuklarına karşı çok iyidir. Adamın dükkanı var kadın dükkanda olduğu sıralarda bi erkek ile tanışmış, bakışmaya başlamışlar daha sonra kocası dükkanın kamerasını izlerken bunların bakışmalarını yakınlaşmalarını yakalamış. Adam şimdi çıkmazda onda bulup bende bulamadığı ne diye kendisini yiyor resmen. 4 çocuk var bir de ortada kadın kocasından özürler dilemiş sizce ne yapmalı ?

Çocukların hatrına şans verse iyi olur. Hemen kestirip atmamakta fayda var. Aynı hatayı tekrar yaparsa o zaman bitirebilir. Allah kimsenin başına vermesin. Kadın erkek fark etmiyor. Pek çok kişi yoldan çıkmış ya da çıkmak üzere.

Aynı hatayı tekrar yaptığında yakalanacağı ne malum? Üstelik aynı hatayı tekrar yapmasını beklemek kerizlik değil de nedir? İlla boynuzların çıkıp uzaması mı lazım ? Acaba bu ilk miydi?

Öte yandan çocuklar var, herkes ikinci şansı hak eder gibi durumlar var. Ama kadının içi kıpır kıpırsa kendinden o kadar yaş büyük adamla evlenmeyecekti. Hata orada yapılmış inşallah bu saatten sonra herkes için hayırlısı olur.

Yalnız kolayca bitirilebilir bişey değil çünkü çocuklar ufak, e tabi kolayca sindirebilir birşey hiç değil. Adam gerçekten çıkmazda yalnız kadının maddi desteği var ayrılırlarsa çocuklar onda kalır diye adam korkuyor.

Aynı hatayı tekrar yaptığında yakalanacağı ne malum? Üstelik aynı hatayı tekrar yapmasını beklemek kerizlik değil de nedir? İlla boynuzların çıkıp uzaması mı lazım ? Acaba bu ilk miydi?

Öte yandan çocuklar var, herkes ikinci şansı hak eder gibi durumlar var. Ama kadının içi kıpır kıpırsa kendinden o kadar yaş büyük adamla evlenmeyecekti. Hata orada yapılmış inşallah bu saatten sonra herkes için hayırlısı olur.

Bu ilk miydi bilemiyorum ama kadını seven adam varmış (yalnız ilk eşi mi tam hatırlayamıyorum şu an) o adamda dukkana gelmiş bir kaç kez kadın evlendiği ilk zamanlar.

Bana yazmışsınız ama sizin öneriniz nedir peki?

buradan anlatıldığı kadarıyla karar verilemez. Kadını alıp konuşmak, konuşturmak lazım. Onun tavrına göre, karar verilir bana göre. Çünkü gerçekten çok zor bir durum.
Bir karar almıyoruz. Yalnızca öneri veriyoruz. Size uyar uymaz o ayrı. Hanımefendi de kalkıp bizim dediğimizi yapacak değil elbette.

Merhaba Bayanlar,

Bi derdimi size açmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacımız var. Anlatacağım konu yakın akrabam birisi ile ilgili.

Kadın 36 yaşında adam 48 yaşında kadının da adamın da 2.evliliği 4 çocukları var. Kadın genç olduğu için çok kıpır kıpır adam namazında niyazında (lütfen buraya takıntı yapmayın.) fakat sadece eşine karşı yüzü çok gülmez nedenini bilmiyorum ama eski konular sanırım, çocuklarına karşı çok iyidir. Adamın dükkanı var kadın dükkanda olduğu sıralarda bi erkek ile tanışmış, bakışmaya başlamışlar daha sonra kocası dükkanın kamerasını izlerken bunların bakışmalarını yakınlaşmalarını yakalamış. Adam şimdi çıkmazda onda bulup bende bulamadığı ne diye kendisini yiyor resmen. 4 çocuk var bir de ortada kadın kocasından özürler dilemiş sizce ne yapmalı ?
Cok zor bir durum asla ayiplamiyorum,kinamiyorum herkesin basina gelebilir.Anlik gaflet..Ama bayanin daha dikkatli daha temkinli olmasi gerekmiyor mu? 2.evliligi 4 cocuk sorumlulugu da fazla,birseylerin farkinda olmasi gerekiyor ama demek ki oluyormus..Adam kendisini sorgulamasin bence

Aklıma takılan şu bakışma olayını açarmısınız. Sadece dükkan içinde bakışmayla kadının bu kadar özür dilemesi, adamın bir kerelik o detayı yakalaması. Adamın bunu sorgulaması tutarsız.

Anlatmadığınız bişeyler var gibi.
Konu gerçekten bu kadarsa çok büyütmeye gerek yok.

Ama telefon numarası alma verme, buluşma ve cinsellik varsa boşannalı

bizim bir tanidik iki çocuguyla karisindan ayrildi bu sebepten
kadin çocuklari istemedi adamda tek bakamayacagi için çalisiyordu yeniden evlendi
yeni karisi iki çocuk yapti ( psikoljik sorunlari varmis )
ilk iki çcouga akla hayale gelmeeycek eziyetler iskebnceler etmis balkondan salladigini gormusler çocuklarin psikolojisde bozuldu
ondanda ayrildi adam çocuklari alip
oldu 1 i yatili kurs gibi biyerde
ikisi devletde gorme hakki var babanin her zamana
sonucuda dogar dogmaz halasina verildi

ayrilsada çocuklari bakabilecekse alsin adam ..

X