2. Evliliğim yeni başlangıçlar

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Buraya evlilik aşamasında bazı paylasimlari yapicam inşallah benim gibi olan varsa buyursun :*

Bende bosandim iki yil önce ve tekrar evlenmekten yeni insanlarla tanismaktan cok korkuyorum. 33 yasindayim cocugum yok. Herkesin baskisi var üzerimde yasin geciyor diye. birtürlü isinamiyorum hep yasadiklarim geliyor aklima.

Sizin adiniza cok sevindim. Hep mutlu olun

Tesekur ederim bende sizin gibi düşünüyor dum ama çok sukur rabbim nasip etti..Alla
Hım güzel insanlarla karşılaştirsin sizi

Merhaba Hayirli olsun 2.evliliginiz. Benimde bir aksilik cikmazsa eylulde 2.evliligim olucak. Kafamda bir suru soru isareti var haliyle. Sizin cocuklariniz var mi? Hic adim atildi mi? Aileler filan tanisti mi yani ne asamadasiniz?

Ben de Eylül’ün 7 sinde ikinci evliliğimi yapacağım.. sanki ilk defa gibi yaşıyorum çocuğum yok gerçi 5 ay sürmüştü evliliğim. Herşey o kadar iyi ilerliyor ki, başta çok çekinmiştim nişanlım bekar daha önce nişanlanmamış bile. Özellikle ailesinden soru işaretlerim vardı korkuyordum kabul etmezlerse diye. Ama çok şükür hiç anmıyorlar bile bi kere bile bana birşey sormadı kayınvalidem maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…