Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bosandim iki yil önce ve tekrar evlenmekten yeni insanlarla tanismaktan cok korkuyorum. 33 yasindayim cocugum yok. Herkesin baskisi var üzerimde yasin geciyor diye. birtürlü isinamiyorum hep yasadiklarim geliyor aklima.
Bende bosandim iki yil önce ve tekrar evlenmekten yeni insanlarla tanismaktan cok korkuyorum. 33 yasindayim cocugum yok. Herkesin baskisi var üzerimde yasin geciyor diye. birtürlü isinamiyorum hep yasadiklarim geliyor aklima.
Merhaba Hayirli olsun 2.evliliginiz. Benimde bir aksilik cikmazsa eylulde 2.evliligim olucak. Kafamda bir suru soru isareti var haliyle. Sizin cocuklariniz var mi? Hic adim atildi mi? Aileler filan tanisti mi yani ne asamadasiniz?
Ben de Eylül’ün 7 sinde ikinci evliliğimi yapacağım.. sanki ilk defa gibi yaşıyorum çocuğum yok gerçi 5 ay sürmüştü evliliğim. Herşey o kadar iyi ilerliyor ki, başta çok çekinmiştim nişanlım bekar daha önce nişanlanmamış bile. Özellikle ailesinden soru işaretlerim vardı korkuyordum kabul etmezlerse diye. Ama çok şükür hiç anmıyorlar bile bi kere bile bana birşey sormadı kayınvalidem maşallah.