- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Olur mu g.. ü yemez ki adi adamın korkar kendine zarar vermeye ama küçücük 2 canı gözünü kırpmadan oldurebilir. Sövmek istiyorum ama banlanicam tutuyorum kendimiAllah sabır versin o kadına içimiz paramparça oldu , keşke sadece kendini öldürseydi lanet olsun ne istedi o 2 masum melekten .
Bende. Bu kadın kesinlikle destek almalı ama çok kotu duruyor intihar edebilir diye düşünüyorum iyi görünmüyorAglayarak izliyorum suan...
ÂminnnnHep diyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Allah sabır versin o anneye.
Olur mu g.. ü yemez ki adi adamın korkar kendine zarar vermeye ama küçücük 2 canı gözünü kırpmadan oldurebilir. Sövmek istiyorum ama banlanicam tutuyorum kendimi
Adam kendini de öldürmüş diye biliyorum ben , öldürmemiş mi , zaten bu katliamı yaptıktan sonra yaşasa neeee ölse ne .
Tek başına geberseydi keskeAdam kendini de öldürmüş diye biliyorum ben , öldürmemiş mi , zaten bu katliamı yaptıktan sonra yaşasa neeee ölse ne .
Evet cok kotu gorunuyor. Ama bu durumda nasil iyi olsun ? Minicik evlatlari gitmis.Bende. Bu kadın kesinlikle destek almalı ama çok kotu duruyor intihar edebilir diye düşünüyorum iyi görünmüyor
Evet yalniz birakilmamali gercekten cok vahim .Bende. Bu kadın kesinlikle destek almalı ama çok kotu duruyor intihar edebilir diye düşünüyorum iyi görünmüyor
Tabi oyle iyi olunmaz ama bu durumun üstesinden gelebilen var gelemeyen var o yüzden söyledim allah sabır versinEvet cok kotu gorunuyor. Ama bu durumda nasil iyi olsun ? Minicik evlatlari gitmis.
Aminn.Tabi oyle iyi olunmaz ama bu durumun üstesinden gelebilen var gelemeyen var o yüzden söyledim allah sabır versin
Malesef... katılın abisi de katili savunmuş kadının namusuna kadar laf etmiş dinlediniz mi bilmiyorumAminn.
Oradaki psikolog galiba arif bey destek verecekmis. Allah kimseyi evladiyla sinamasin co zor.
Babasi bunu yaparsa baskasi neler yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?