- 16 Kasım 2014
- 697
- 375
- 48
- Konu Sahibi happiness_
ben şuan 38im ama tahmin yürüttüm 36 diye çünkü bir defa öylesine denedim getirildiği gibi dolabıma koydumm :d
A
aysegul1990
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dize kadar geliyor her bedene rahatlıkla oluyor:)kırmızı hırka boyutu bedeni kaç
2.elmi kaçkere gyildi ve en son kaça olurDize kadar geliyor her bedene rahatlıkla oluyor:)
Giyilmedi denilebilir hevesle aldım ama giyipte dışarı çıkmadıım sıfır yani neredeyse 2. Ürün alırsanız 5 olur :)2.elmi kaçkere gyildi ve en son kaça olur
Hangisinin ?Bedeni kac
Şarjını dolduruyorsunuz zaten düğmesine basınca başlıklar dönüyor inanın yurt dışından getirildi ama beceremediğim için kullanamadımilk sayfadaki saç şekillendiriciler nasıl çalışıyor
Evettt:))Eki Görüntüle 1311956 Saç şekillendirici şarj aletiyle birlikte denendi yurtdışından geldi uğrasamayınca satayım dedim fiyatı ; 15 tl
80 TL yerine 75 TL 2 kere denendiii onun dısında kullanılmadı kuru-nemli saclarda kullanılıyorr:)Eki Görüntüle 1312007 Eki Görüntüle 1312009 Eki Görüntüle 1312009 Eki Görüntüle 1312010 Babyliss paris düzlestirici 2 defa denendi tekrar kutusuna konuldu 80 tl :)