Amy Huberman-Stiletto: Benim De Bir Kalbim Var, Ama Fena Halde Kırıldı -5 TL
Ahmet Altan-Aldatmak-2.5 TL
İskender Pala-Şah Sultan-4 TL
Philippa Gregory-Boleyn Kızı-6
en son kaç olurlar?
canım resim koyabilirmisin.. kitaplarda çizik varmı acaba ..normal boyutta mı bunlar..
piraye-umut-füreya kaç liraya olur... ptt yle gönderim yapıyomusun?
alıyorum canım. pazartesi yolluyorum paranı hesap no özelden yolla.bende adres verim.sende pazartesi yollarsınkitapları rica ediyorum ilk ben istedim kitapları kimseye verme benim istediklerimi
alıyorum canım. pazartesi yolluyorum paranı hesap no özelden yolla.bende adres verim.sende pazartesi yollarsınkitapları rica ediyorum ilk ben istedim kitapları kimseye verme benim istediklerimi
yok merak etmeyin hazırlıyorum kitaplarınızı.bu arada ahmet altan-aldatmak size de bedava gönderiyorum yanlış anlaşılma olmasn :)
eğer isterseniz bütün kitapları size 25 TLye yollayabilirim.Yani tanesi 2.5 TLye geliyor.siz bana haber verirsiniz ben özel mesaj atamıyorum haberiniz olsun
evet sölediklerinizin hepsi normal boyutta.ptt ile gönderiyorum.kitaplar temiz resimlerini koyucam yalnız aldatmak biraz eski ve kötü görünüyor ben size onu bedava yollıcam o yzden 10 tl oluo resimleride ekliyorum şimdi.piraye şuan yanımda olmadığı için resmini çekemiyorum ama görünüşü onunda bu kitaplar gbi temiz
tmm canım kitapların temiz görünüyor yarın özelden yazarım
canım özelden mesaj atamıyorsun ya ben sana özelden telefon numaramı verim yarın bana 2 kere çagrı at ariyim seni. hesap no alim
Olasılıksız ve Başucumdaki Müziği istiyorum eğer satılmadıysa :)
arkadaşlar birkaç kitap daha yazıcam beğenen olursa uygun fiyata vericem fiyatı şimdiden yazmıyorum
olasılıksız-Adam Fawer
başucumdaki müzik-Kürşat Başar
anla artık anla beni (kadın ve erkeğe aynı yolda birlikte yürüme stratejileri)-Yaprak Eldem