2.el temiz kitaplarımı uygun fiyata satıyorum..

moonfairy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
52
0
Arkadaşlar ilk olarak şunu söliyim eğer paraya ihtiyacım olmasaydı satmayı düşünmüyordum.İzmir de öğrenciyim ve paraya çok sıkıştım o yüzden satmak zorundayım.

Yazgülü Aldoğan- Kiralık Adam-2.5 TL

Canan Tan-Yüreğim Seni Çok Sevdi(çanta boyu)-2.5 TL

Canan Tan-Piraye-4TL

Ayşe Kulin-Umut-3 TL

Ayşe Kulin-Adı Aylin(ÇANTA BOYU)-2.5 TL

Ayşe Kulin-Füreya-3 TL

şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Amy Huberman-Stiletto: Benim De Bir Kalbim Var, Ama Fena Halde Kırıldı -5 TL

Ahmet Altan-Aldatmak-2.5 TL

İskender Pala-Şah Sultan-4 TL

Philippa Gregory-Boleyn Kızı-6

en son kaç olurlar?

canım resim koyabilirmisin.. kitaplarda çizik varmı acaba ..normal boyutta mı bunlar..
piraye-umut-füreya kaç liraya olur... ptt yle gönderim yapıyomusun?

Son düzenleme:
canım resim koyabilirmisin.. kitaplarda çizik varmı acaba ..normal boyutta mı bunlar..
piraye-umut-füreya kaç liraya olur... ptt yle gönderim yapıyomusun?

evet sölediklerinizin hepsi normal boyutta.ptt ile gönderiyorum.kitaplar temiz resimlerini koyucam yalnız aldatmak biraz eski ve kötü görünüyor ben size onu bedava yollıcam o yzden 10 tl oluo resimleride ekliyorum şimdi.piraye şuan yanımda olmadığı için resmini çekemiyorum ama görünüşü onunda bu kitaplar gbi temiz

Son düzenleme:

tmm canım kitapların temiz görünüyor yarın özelden yazarım

arkadaşlar birkaç kitap daha yazıcam beğenen olursa uygun fiyata vericem fiyatı şimdiden yazmıyorum

olasılıksız-Adam Fawer
başucumdaki müzik-Kürşat Başar
anla artık anla beni (kadın ve erkeğe aynı yolda birlikte yürüme stratejileri)-Yaprak Eldem

jennifer adlı arkadaşım özelden olasılıkszın fiyatını sormuşsun ama bn mesaj atmıyorum o yüzden burdan cevap veriyorum.fiyatı 3 TL canım

dafnem ben msj atamıyorum burdan cevap vericem.kiatplarda içinde hiç bişe yok merak etmeyin.kitapların biri bandrollü sdece.ben hesap numaramı vericem siz havale yaparsınız o şekilde oluyor.veya pttden de havale oluyor sanırım

canım stilettoyu başkasına söz verdim yarın yollucam onada.başka istediğin varsa söyle ayarlarız.bide bana mailini özelden yazarsan ben sana maille atıyım hesap numaramı.Aldatmak-Stiletto-Şah Sultan-Boleyn Kızı dışında seçeceğin 2 kitabı 4 tl yapabilirim dafnem

Son düzenleme:
canım özelden mesaj atamıyorsun ya ben sana özelden telefon numaramı verim yarın bana 2 kere çagrı at ariyim seni. hesap no alim

olasılıksız-Adam Fawer
başucumdaki müzik-Kürşat Başar
satılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…