2.El kap pardesü ferace kap eşarp ve daha fazlası...

Modalizaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
13
1
1
27
Çok az kullandım hepsini özellikle ferace pardesü kap ı çünkü rahatsızım kilo aldım vermemem gerekiyor giyme şansım yok ve çok temizler çok şanslısınız buyuzden..elden satmak istiyorum İstanbul dan yada ibanıma para yatırırsınız güvenir deniz eğer bende kargoya veririm sonuçta dolandırıcılık söz konusu olamaz bu şekilde zaten.tercih sizlerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yarın yukliycem öğrendim. Kaçırmayın diyorum baya şey yukliycem. Gorusmek uzere

Arkadaşlar yarin osym sınavın var buyuzden ozelden mesaj atın buradan yukleyemiyorum 158 adet kıyafet ve tesettür ozelden konuşuruz pazartesi günü resimlerinde whatsaplardan atarim tamamı :)))​

Kızlar sınavını atlattım yarın ozelden bakmak isteyenler whatsap numarası atabilir ve tanisiriz .

Allah Gönlünüze gore nasip eylesin sınav sonucunuzu.bedenleri kaç acaba elinizdekilerin

38 40 bedenler bugün hattim faturadan dolayi kapandigi icin onu halledicem bugun snra gidicem buraya ozelden mesaj atan herkese whatsap tan aticam .

Durumu olmayan biri örtünmek istiyor ona almak isterim olursa

Bir iki gün içinde telefonum hallolcak arkadaşlar o zaman aticam sizlere numaralarını yollayan arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…