Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El2. El ev tipi elektronik salincak-ana kucagi
Arkadaslar merhaba. 3 aylik kizim icin muzikli ve otomatik salincakli elektronik bir salincak-ana kucagi ariyorum. Satmak isteyen arkadaslarin bilgilendirmesini bekliyorum...
canım bende bu var . gayet temiz tek kusuru ayaklarının beyaz boyası çizikli . gelip geçerken çocukların yaptığı şu an boşetli çatımda almayı düşünürsen her yerini yakın çekim yaparım. fiyatta 130 lira düşünüyorum. ektra bi oyuncak daha koyarım bide. çizik dışında sıfırdan farkı yok
canım bende bu var . gayet temiz tek kusuru ayaklarının beyaz boyası çizikli . gelip geçerken çocukların yaptığı şu an boşetli çatımda almayı düşünürsen her yerini yakın çekim yaparım. fiyatta 130 lira düşünüyorum. ektra bi oyuncak daha koyarım bide. çizik dışında sıfırdan farkı yok