moher care in ahşap beşiği var bizde ,dediğiniz gibi az kullanılıyor 3 ay kullandık biz , bende elden çıkartmayı istiyorum , fotosunu yüklemeye çalışacağım ama görsellerini internettede var , ön bilginiz olması açısından
Merhaba,
Bebeğimizin beşiğini satıyoruz. Funnababy marka hasır beşik. Süt mavisi renginde örtüleri var. Hepsi pamuk ve yıkanabilir. Ben severek kullandım. Dilerseniz size diğer bilgileri iletebilirim. Görüşmek dileğiyle...
aysre hanım acaba içinde cibinliği tülü
koruması falan var mı onları da satıyor musunuz sadece beşik mi
Merhaba,
Bebeğimizin beşiğini satıyoruz. Funnababy marka hasır beşik. Süt mavisi renginde örtüleri var. Hepsi pamuk ve yıkanabilir. Ben severek kullandım. Dilerseniz size diğer bilgileri iletebilirim. Görüşmek dileğiyle...
merhaba benim elimde bambu tekerlekli ve sallanablen beşik var.kızım için içini özenerek yaptırdık fakat benim kızım kımıldadığında sallandığı için hiç yatmadı sadece 40 mevlütünde 1 saat kullandık havuçtan aldık ve 1 yıl garantilidir ilgilenen olursa fotosunu özelden gönderebilirim
bende sepet beşik arıyorum yaaa lütfen biri cevap yazsın artık(
şu an hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum bu yüzden yenisini almayı düşünmüyorum
zaten çok az kullanım ömürleri oluyor
elinde az kullanılmış temiz bambu, hasır ya da sepet beşiği olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?