• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2. El Bambu beşik arıyorum

BuRcU

bir kız, bir oglan!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.447
12
158
Diğer
şu an hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum bu yüzden yenisini almayı düşünmüyorum
zaten çok az kullanım ömürleri oluyor
elinde az kullanılmış temiz bambu, hasır ya da sepet beşiği olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Merhaba,

Bebeğimizin beşiğini satıyoruz. Funnababy marka hasır beşik. Süt mavisi renginde örtüleri var. Hepsi pamuk ve yıkanabilir. Ben severek kullandım. Dilerseniz size diğer bilgileri iletebilirim. Görüşmek dileğiyle...

moher care in ahşap beşiği var bizde ,dediğiniz gibi az kullanılıyor 3 ay kullandık biz , bende elden çıkartmayı istiyorum , fotosunu yüklemeye çalışacağım ama görsellerini internettede var , ön bilginiz olması açısından

$20130219_203107.jpg $20130219_203120.jpg $20130219_203142.jpg $20130219_203158.jpg $1361298711995.jpg $1361298718650.jpg

sizin için beşiğin fotolarını yükledim,bu arada beşiğin içinde yatağıda var.

Son düzenleme:
moher care in ahşap beşiği var bizde ,dediğiniz gibi az kullanılıyor 3 ay kullandık biz , bende elden çıkartmayı istiyorum , fotosunu yüklemeye çalışacağım ama görsellerini internettede var , ön bilginiz olması açısından

evet aradığım tarzlar bunlar acaba fiyat bilgilerini yazabilir misiniz yada özelden atarsanız sevinirim

Merhaba,

Bebeğimizin beşiğini satıyoruz. Funnababy marka hasır beşik. Süt mavisi renginde örtüleri var. Hepsi pamuk ve yıkanabilir. Ben severek kullandım. Dilerseniz size diğer bilgileri iletebilirim. Görüşmek dileğiyle...

teşekkür ederim ama hasır beşikleri sevemedim bir türlü
ahşap olmasını istiyorum
hoşçakalın

aysre hanım acaba içinde cibinliği tülü
koruması falan var mı onları da satıyor musunuz sadece beşik mi

aysre hanım acaba içinde cibinliği tülü
koruması falan var mı onları da satıyor musunuz sadece beşik mi

cibinliği yok ben özellikle cibinlik kullanmadım , bebeği alıp yeniden koyarken zorlaştırıyor diye , ayrıca koruma derken başka birşey de yok yalnızca içinde yatağı var beşiğine uygun olarak o da mother care den alındı.

Merhaba,

bende sepet beşik arıyorum yaaa lütfen biri cevap yazsın artık :((

merhaba benim elimde bambu tekerlekli ve sallanablen beşik var.kızım için içini özenerek yaptırdık fakat benim kızım kımıldadığında sallandığı için hiç yatmadı sadece 40 mevlütünde 1 saat kullandık havuçtan aldık ve 1 yıl garantilidir ilgilenen olursa fotosunu özelden gönderebilirim

merhaba benim elimde bambu tekerlekli ve sallanablen beşik var.kızım için içini özenerek yaptırdık fakat benim kızım kımıldadığında sallandığı için hiç yatmadı sadece 40 mevlütünde 1 saat kullandık havuçtan aldık ve 1 yıl garantilidir ilgilenen olursa fotosunu özelden gönderebilirim

benim özelden msj hakkım yok.. ama siz bana gönderirseniz resimlerine bakmak isterim.. teşekkürler

bir yakınımız geçici bir süre için beşiğini verecek artık ihtiyacı da yokmuş
zaten ancak 5-6 ay yatabiliyor dediler
ilgilenen herkese teşekkür ederim

şu an hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum bu yüzden yenisini almayı düşünmüyorum
zaten çok az kullanım ömürleri oluyor
elinde az kullanılmış temiz bambu, hasır ya da sepet beşiği olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

elımde bır tane bambu besık var bırde ufak sepet beşik var cnm bambu olanı sahıbındene koyduk 7,8 kısı aradı ama henuz vermedık ısıne yarar belkı çok temız örtüleri ve ortapedik yatagı ile veriyoruz bakmak ıstersen 124770854 kodu

Back