Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benimde buna benzer bi ultrason randevum var bana doktorum bunun dobler olduğunu söyledi ama belki ayni şeylerdir.bende 3 hafta sonrasina randevu aldim o arralarda hemen hemen 18 yada 19. Haftamda olucam kismetse.kisca bu ultrason damardaki kanin hareketini belirliyormuş renkliymiş ayrica da bebeği daha net,şik ve kaliteli görebiliyosun.hanımlar 18+5. Günümdeyim doktoruma geçen hafta gittiğimde bana temmuz ayı içinde 2. Düzey usg yaptırmam gerektiğini söyledi aranızda yaptıran varmı hiç internette ayrıntılı bir bilgide bulamadım yaptıran varsa kaçıncı haftada ve ne kadara yaptırdığını söyleyebilrmi lütfen....
18 haftalıkken yaptırmıştım ben,bebeği en ince ayrıntısına kadar inceliyor ayrıca sizin sıvı miktarınızı da ölçüyor,mutlaka yaptırın.
Mayıs ayında 60 ytl ye yaptırmıştım.
Merhaba xkimyagerx cim.Ben yeni katıldım.Bende renkli ultrason çektireceğim.Gittiğiniz Ümraniye Radistanbul Görüntüleme Merkezinin telefon numarasını banada verebilirmisiniz.Memnun kaldınızmı.Bana hastanem 235 ytl fiyat verdi.Cevap yazarsanız çok sevinirim.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ben bugün gittim ümraniye radistanbula 60 ytl den yaptırdım hem çok güzel ilgilendiler hemde dışarıya göre çok uygun ama benim obsetitk ultrasonmuş ama baya güzel baktılar 2. düzey usg yine ümraniye radistanbulda yaptırcam bu arada bebişimin cinsiyetinide söyledi doktor benimde kızım olacakmış çok mutluyum. hepinize teşekkürler.....:teytey::teytey:
ben 21. haftamda yaptırdım renkli sayılmaz hafif ışığın rengini değiştirio ama tamda net görünmüo kalbine kan akışına ve diğer organların inceliolar ben sonomed de yaptırdım 240 ytl ye ..