dün 2. düzey ultrason incelemesi yapıldı. çok şükür bir sorun yokmuş.. çok mutluyum .. kızım olacak , yüzde yüz dedi doktor :) mervem uyuyordu yüzü gözü kulağı aynı babası .. eşim kızım bana benziyor deyip hava atıyor .. bugün doğum günüm ve kızım bana Allah ın verdiği , dünyanın en güzel hediyesi.. Rabbim olmayan herkese nasip etsin... doğum günümü ilk tebrik için arayan annem ve babamdı bu sabah .. yavaş yavaş ben onları daha iyi anladığımı hissediyorum... hepinizi öptüm arkadaşlar .. a.s.
Dogum gunun kutlu olsun canim, bebisinle birlikte nice yillara a.s.
Bende 1-2 hafta icinde gidecegim insallah 3D ultrasyonuna, cok merak ediyorum kuzum renkli ultrasonda nasil diye.:1rolleyes:
dün 2. düzey ultrason incelemesi yapıldı. çok şükür bir sorun yokmuş.. çok mutluyum .. kızım olacak , yüzde yüz dedi doktor :) mervem uyuyordu yüzü gözü kulağı aynı babası .. eşim kızım bana benziyor deyip hava atıyor .. bugün doğum günüm ve kızım bana Allah ın verdiği , dünyanın en güzel hediyesi.. Rabbim olmayan herkese nasip etsin... doğum günümü ilk tebrik için arayan annem ve babamdı bu sabah .. yavaş yavaş ben onları daha iyi anladığımı hissediyorum... hepinizi öptüm arkadaşlar .. a.s.[/QUOT
yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur getirsin canım. allah bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.
febicim doğum günün kutlu olsun. bizde dün girdik renkli değildi daha teknik bişey burda önemli olan damarları,böbrekleri,midesi beyni vs. incelemesi yapılıyo. çok şükür bir sorun çıkmadı fakat amnion sıvısı biraz az çıktı benim, dr sürekli su iç diyor aslında su ilede alakası yokmuş bunun hormonlarla ve damarlarla alakalı bişeymiş.bundan sonra daha dikkatli takip edilecek lütfen sizde su içmeyi ihmal etmeyin.
canım ben bugün girdim.müthiş bişey.3d benim drumda var zaten.her gittiğimde gösteriyor sağolsun.bugünde bebişimin dvd kaydını verdi bize.harika bi duygu.yüz hatları herşeyi belli oluyor.avatarımdaki gibi.
BENDE KOYDUM KUZUMU AVATARIMA, iNSAN BAKMAYA DOYAMIYOR.
HEM BEBEKLERİN SAĞLIKLARIYLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİ VERiLİYOR.
HEMDE BEBİŞİMİZİ BİRKAÇ AY ÖNCESİNDEN GÖRMÜŞ OLUYORUZ :))
iMKANI OLAN HERKES YAPTIRSIN BENCE :))
bende bu ay yaptırıcam allah izin verirse ama daha sormadım fiyatlarını. sen ne kadara yaptırdın
ben 2.düzey ultrasona girdim.çok şükür bi sorun çıkmadı..inşallah sizlerinde öyle olur..birde zaman çabuk geçsin istiyorum...hemen bebişime kavuşmak istiyorum hemen..
kızlar bende 21 hf.hamişim şuan.Dr'um 23.hf.da renkli ultrosona girmemi söyledi,aranızda girenler varsa kaçıncı haftada girdi,nasıl bişey cok merak ediyorum.
BEN BAKIRKÖY RADYOMAR'da YAPTIRDIM.
195 YTL