Ben de düzen laboratuarında yaptırdım. Tüm testler sadece kan alınarak yapıldı. Ama ücreti epey tuttu. Eğer maddi olarak zorlanırsan ,Sen devlet hastanesinde yaptır. Sonuçları 1 ay sonra verirler,olsun. Önemli olan sorununu çözmeleri,değil mi.Bir ay korunursun sonuçlarını da alınca huzurlu olarak tekrar denersiniz. Ve hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun,Canım. Sevgiler...
canım ben sana yarın hepsini detaylı olarak kağıttan yazayım bana
yapılmayan test kalmadı
2 düşüğüm var benimde
merhaba ipek sana çapa hastanesinden bir dr.ismi vericem dr.sadece düşük yapan hastalara bakıyormuş.DR.ismi ve tel.CEMİL AKGÜL (0212) 2199220-21 (0212) 2199223-24 bu tel özel muayne yeri NİŞANTAŞI nda muayne ücreti 200 ytl.çapa hastanesi tel:534 00 50 (1488) insallah yardımım olur da hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın.
iipek'cim geçmiş olsun benimde karnımda 7 haftalık ve 6 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve her ikisinide kürtajla aldırdım sana önnerilen testleri yaptır onlar hem genetik hemde kan pıhtılaşması varmı diye verilmiş.ben sadece genetkten önnce iki test yaptırdım genetiğede 15 gün sonra gidcem ilk önceki testlerim temiz çıktığı için doktorum genetikte birşey çıkacağını zannetmiyorum dedi ama ben genede gidcem hee ama onuda söyliyim bir sosyal güvencen olmadan gitme biran önce yaptır ve git neyse çıkcaktır inşallh iyi haberlerini alırız....
ok canım hamile kaldığında 9 ay boyunca iyne yaptırcan ozaman karna,bacaklara ve kollara doğumunda sezeryan olur muhakkak korkmana gerek yok hele bi olsunda gerisi kolay onu senin gibi cici anneneler doğurmasını bilir tamammı :teselli:
canım sagolasın ınsallah dedıgın gıbıdır
malesef oyle evet ıgne kullanacagım ınsallah bu sefer olur Rabbımm hepımıze sıfalar versın
bende 3tane düşük yaptım ilk düşüyü araştırma gereyi duymadılar 2cisindede benim ısrarımla yaptılar bişe yok dediler sonra3cü düşük oldu dr deyiştirdim bakim şimdine olacak kızlar asıl öyrenmek istediyim şey dr 2 ay korun dedi acaba korun derken ilişki yasakmı anlamına geliyor çünkü rahim kendini toplaması gerekiyormuş bilgisi olan varsa lütfen yardım edin dr telefon açmak istiyomda biraz çekiniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?