• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 düşükten sonra yapılan testler

Ben de düzen laboratuarında yaptırdım. Tüm testler sadece kan alınarak yapıldı. Ama ücreti epey tuttu. Eğer maddi olarak zorlanırsan ,Sen devlet hastanesinde yaptır. Sonuçları 1 ay sonra verirler,olsun. Önemli olan sorununu çözmeleri,değil mi.Bir ay korunursun sonuçlarını da alınca huzurlu olarak tekrar denersiniz. Ve hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun,Canım. Sevgiler...

ne kadar tuttu ücret ben kkülübünde okumuştum 300 diyordu.benim ilki gelişemediği için öldü kürtaj oldum bu tesleri yaptırmama gerek yokmuş iki doktora gittim ikisi de 3 düşük dedi ve doktorum bana korunmayı bırakınca hergün bebek aspirini kullanmamı istedi kan pıhtılaşmasını önlemek için sizce yeterli mi gerçi neden olduğunu bilmiyoruz çok teşekkürler
fisfisfis

canım ben sana yarın hepsini detaylı olarak kağıttan yazayım bana
yapılmayan test kalmadı
2 düşüğüm var benimde

merhaba çok geçmiş olsun :teselli:bende 3 kere bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durdu banada birçok test yapıldı ama sebebi bulunamadı sana yapılan testleri yazabilirsen karşılaştırmak istiyorum benim yaptırmadığım test varmı diye

yesimcim cok sagolasın canım bızde yaptırma kararı aldık devlet hastanesınde yaptıracagız ozelde 700 ıstedıler 2 teste.Allah sıfalar versın canım hepımıze

arkadaslar bu testlerı çapada yaptıran varmı acaba
oranın doktoruununmu ıstemesı gerekıyor yoksa dırek gıdıp yaptırabılırmıyız kı

merhaba ipek sana çapa hastanesinden bir dr.ismi vericem dr.sadece düşük yapan hastalara bakıyormuş.DR.ismi ve tel.CEMİL AKGÜL (0212) 2199220-21 (0212) 2199223-24 bu tel özel muayne yeri NİŞANTAŞI nda muayne ücreti 200 ytl.çapa hastanesi tel:534 00 50 (1488) insallah yardımım olur da hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın.

nesrin merhaba
aslında benım dr um var sadece tahlıller capada yapılması gerekıyor canım
yanı capadakı telini arasam randevu mu almam lazım 544 lu numaradan
yarın gıdecegımde cokda tedırgınım capa hep urkutmustur benı:(

merhaba ipek sana çapa hastanesinden bir dr.ismi vericem dr.sadece düşük yapan hastalara bakıyormuş.DR.ismi ve tel.CEMİL AKGÜL (0212) 2199220-21 (0212) 2199223-24 bu tel özel muayne yeri NİŞANTAŞI nda muayne ücreti 200 ytl.çapa hastanesi tel:534 00 50 (1488) insallah yardımım olur da hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın.

yardımın ve ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canıma.s.

iipek'cim geçmiş olsun benimde karnımda 7 haftalık ve 6 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve her ikisinide kürtajla aldırdım sana önnerilen testleri yaptır onlar hem genetik hemde kan pıhtılaşması varmı diye verilmiş.ben sadece genetkten önnce iki test yaptırdım genetiğede 15 gün sonra gidcem ilk önceki testlerim temiz çıktığı için doktorum genetikte birşey çıkacağını zannetmiyorum dedi ama ben genede gidcem hee ama onuda söyliyim bir sosyal güvencen olmadan gitme biran önce yaptır ve git neyse çıkcaktır inşallh iyi haberlerini alırız....

iipek'cim geçmiş olsun benimde karnımda 7 haftalık ve 6 haftalık bebeklerimin kalbi durdu ve her ikisinide kürtajla aldırdım sana önnerilen testleri yaptır onlar hem genetik hemde kan pıhtılaşması varmı diye verilmiş.ben sadece genetkten önnce iki test yaptırdım genetiğede 15 gün sonra gidcem ilk önceki testlerim temiz çıktığı için doktorum genetikte birşey çıkacağını zannetmiyorum dedi ama ben genede gidcem hee ama onuda söyliyim bir sosyal güvencen olmadan gitme biran önce yaptır ve git neyse çıkcaktır inşallh iyi haberlerini alırız....

canım yaptırdık testlerı bu baslıgı yaptırmadan once acmıstım
kan pıhtılasması cıktı sonuc
hamıle kalana kadar coraspın alıyorum sımdı hergun

ok canım hamile kaldığında 9 ay boyunca iyne yaptırcan ozaman karna,bacaklara ve kollara doğumunda sezeryan olur muhakkak korkmana gerek yok hele bi olsunda gerisi kolay onu senin gibi cici anneneler doğurmasını bilir tamammı :teselli:

ok canım hamile kaldığında 9 ay boyunca iyne yaptırcan ozaman karna,bacaklara ve kollara doğumunda sezeryan olur muhakkak korkmana gerek yok hele bi olsunda gerisi kolay onu senin gibi cici anneneler doğurmasını bilir tamammı :teselli:

canım sagolasın ınsallah dedıgın gıbıdır
malesef oyle evet ıgne kullanacagım ınsallah bu sefer olur Rabbımm hepımıze sıfalar versın

bende 3tane düşük yaptım ilk düşüyü araştırma gereyi duymadılar 2cisindede benim ısrarımla yaptılar bişe yok dediler sonra3cü düşük oldu dr deyiştirdim bakim şimdine olacak kızlar asıl öyrenmek istediyim şey dr 2 ay korun dedi acaba korun derken ilişki yasakmı anlamına geliyor çünkü rahim kendini toplaması gerekiyormuş bilgisi olan varsa lütfen yardım edin dr telefon açmak istiyomda biraz çekiniyom

bende 3tane düşük yaptım ilk düşüyü araştırma gereyi duymadılar 2cisindede benim ısrarımla yaptılar bişe yok dediler sonra3cü düşük oldu dr deyiştirdim bakim şimdine olacak kızlar asıl öyrenmek istediyim şey dr 2 ay korun dedi acaba korun derken ilişki yasakmı anlamına geliyor çünkü rahim kendini toplaması gerekiyormuş bilgisi olan varsa lütfen yardım edin dr telefon açmak istiyomda biraz çekiniyom

Çok geçmiş olsun canım bende 6 ayda 2 düşük yaşadım ve şimdi korkuyorum.
Düşükten sonra 15-20 gün kadar ilişki yasağı koyabiliyor doktor enfeksiyon kapmaman için 2 ay korun derken gebe kalmaman için söylemiş canım...Rahmin toparlanmadan hamile kalma canım...kendine dikkat et...

kızlar banada yardım edin hamile kalmayı düşünüyom ama 2kere bebeklerim 4.ayına girdiginde kalbi durdu 6ay arayla hamile kaldım ikisinide kayberttim ve 3.de olabilir dedi doktorum kan pıhtılaşmam yok baktırdım tahlillerim temiz ama içim rahat degil 3.ye kalmadan hangi tetkikleri nerden yaptırabilirim bilgilendirirseniz çok sevinirim

arkadaşlar geçmiş olsun hepinize bende 4 kez bebeğimi kaybettim en fazla 12. haftaya kadar gelmişlerdi ve kalp atışları olmadığı için alınmıştı.4. gebeliğimin sonunda Hacettetepe de birsürü testler yapıldı. Faktör 5,Protrombin mutasyonu,Mthfr mutasyonu....... bunun gibi birsürü testler yapıdı. Evet testlerin çıkması 1 aydan fazla bi zaman sonra alınıyor.Teslerin sonucunda Trombofili teşhisi koyuldu.Daha sonra hergün bebek aspirini ve folbiol kullanmamı söyledi hamile kaıncaya kadar ve sonrası için hamile kalır kalmaz hemen bir iğneye başlayacaklarını söyleriler ve 8 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve clexan verilen iğneyi kullanmaya başladım. ve bu benim 5. gebeliğim oldu. 16 haftada folbiolü bıraktım aspirine ve iğneye hergün devam ediyorum 37 hafta 3 gün oldu bugün 38.haftada aspirini bırakmamı söylediler sezeryana alacakları gün sadece iğne yapılmayacağını uygun görülürse 10-15 gün daha yapılacağını söylediler. Şimdi bizde oğlumuzu bekler olduk.Rabbim herkese nasip etsin bizede hayırlısı ile kucamıza almayı nasip etsin inşallah herkese tekrar geçmiş olsun.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:arkadaşlar geçmiş olsun hepinize bende 4 kez bebeğimi kaybettim en fazla 12. haftaya kadar gelmişlerdi ve kalp atışları olmadığı için alınmıştı.4. gebeliğimin sonunda Hacettetepe de birsürü testler yapıldı. Faktör 5,Protrombin mutasyonu,Mthfr mutasyonu....... bunun gibi birsürü testler yapıdı. Evet testlerin çıkması 1 aydan fazla bi zaman sonra alınıyor.Teslerin sonucunda Trombofili teşhisi koyuldu.Daha sonra hergün bebek aspirini ve folbiol kullanmamı söyledi hamile kaıncaya kadar ve sonrası için hamile kalır kalmaz hemen bir iğneye başlayacaklarını söyleriler ve 8 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve clexan verilen iğneyi kullanmaya başladım. ve bu benim 5. gebeliğim oldu. 16 haftada folbiolü bıraktım aspirine ve iğneye hergün devam ediyorum 37 hafta 3 gün oldu bugün 38.haftada aspirini bırakmamı söylediler sezeryana alacakları gün sadece iğne yapılmayacağını uygun görülürse 10-15 gün daha yapılacağını söylediler. Şimdi bizde oğlumuzu bekler olduk.Rabbim herkese nasip etsin bizede hayırlısı ile kucamıza almayı nasip etsin inşallah herkese tekrar geçmiş olsun.

Arkadaslar banada yardimci olur musunz.sol overde 5 cm kist vardi doktorum hamilelikle kaybolur dedi hemen hamile kaldm ve beta hcg dustugu icin 16 eylulde kurtaj oldumve alinan parca patolojiye gittti normal bi dusuk dendi.doktorm sorun yok 1 ay korun sonra tekrar hamile kalirsin dedi ve 1 ay sonra yine hamile kaldim. 1.gun beta hcg 240 2.gun 403 normaldi.ayin 21 inde gel keseyi gorcez dedi dun gittm dunyalar basima yikildi.tekrar beta hcg yapildi ve 48 cikti ben niye cocuk sahibi olamiyorm cok agliyorm ;(((

Aynı soruyu bende merak ediyorum.bayram sonu test yaptırcam bi proftan randevu alcam üniversite hastanesinde yalnız eşim yanımda yok bu testler onuda kapsıyor mu ilk etapta anne adayına mı uygulanıyor yoksa. Şu testlerin adını ve hangi konuda bilgi verdiğini detaylı yazabilir misiniz :110:

Back
X