• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 düşükten sonra yapılan testler

iipekk

Dikkat! bebek var :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
1.538
13
116
İstanbul
merhaba arkadaslar

ben iki düsük yaptım malesef ikincisinde 9 haftalıkken bebegımın kalbi durdu.
doktorum test yapalımdedı trombofılı ve faktor V adı testlerın
kurtajın uzerınden 3 hafta gectı bır kez adet olup sonra yapalım dedı vucut kendını ıyıce toparlamıs olur vs dedı
özel hastanelerde sordum 2 test ıcın 700 mılyon dedıler devlet hastanelerınede soramadım henuz. sanırım devlette 1 ayda falan alınıyormus sonuclar
kafam cok karısık bır yanım yaptırmak ıstıyorbır yanım ıstemıyor ıkı dusuk gayet normal dıyorlar ucuncude olur dıyorlar bende testın sonucuna gore hareket edelım dıyorum kararsızım anlayacagınız
benım yasadıklarımı yasayanlar varmı acaba neler yaptınız nasıl bır yol ızledınız tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım

ılgınıze tesekkur ederım sımdıden:teselli:

canım bende 2 kere düşük yaptım ama benimkiler kendiliginden düşüktü biri 4 digeri 7 haftalıktı kalp atışlarını bile duymadan düştü gittigim doktor teste gerek duymadı eger çok istersen gel gerekli testleri yapalım dedi bende yaptırmama kararı aldım 9 ay oldu düşük yapalı ama bu dokuz ay çok araştırdım we görüstügüm doktorlar 3 düşükten sonra araşttırmaya başlanmasını söyledi bende Allahın izniyle bir daha hamile kalırsam kendime dikkat edecegim ama tabii sen kararı kendin ver çünkü maaliyetli testler

bende dıkkat ettım ama dıkkat etmekle olmuyor sorun varsa dusuyor.testler ıcın aynı acıları yasamayı goze alamıyorum malesef cok zor 3 hafta oldu ve hala atlatamadım fızıksel ve manevı olarak cok yıpranıyor ınsan
Allah sıfalar versın sanada canım

Ipekçim Benim Bir öğretmen Arkadaşim Da 2 Düşük Yapmişti.bütün Testlerini çapa Da ücretsiz Yaptirmişti.sosyal Güvenceniz Varsa Böyle Bir Alternatifin De Var.testler çok Uzun Zaman Almamişti Sanirim.

Ben Sana Bütün Tetkiklerini Yaptir Derim.3. Bir Hayal Kirikliğini Yaşamaktansa Bence Her şeyi Araştir.

Arkadaşimda Rahim Yapişikliği çikmişti.şimdi Onu Halledip Bebek Düşünüyorlar.

tesekkurler edacım bende oyle dusunuyorum sosyal guvencemız var hatta ozel saglık sıgortasıda yaptırmak ıstıyoruz bebekten once.acaba capada yaptırsam once oranın doktorunamı muayene olmam lazım yanı o doktor ısterse mı yaparlar yoksa ben kendım bu testlerı yaptırmak ıstıyorum desem de yaparlarmı acaba.
Allah sıfa versın canım arkadasınada hepımızede

saglık güvencen varsa tabiiki yaptır ama ben iki hamileligimde üstüne gördüm onun için düştü sanırım yani hiç dikkat etmedim bide ikisindede uzun yol yapmıştım Allah sanada sbır sabır versin daha senin 3 hafta olmuş atlatması çok zor bi durum benim hala içim açıyo aklıma her geldiginde aglıyorum etrafımdaki bebekleri sewerken dogsaydı şimdi böele olcaktı falan diyorum bebeklerimizi Allah saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin

merhaba ipek bende 3 düşük yaşadım benimde kalbi durmuştu bebeklerimin ve ben 2 .kaybımdan sonra bütün testlerimi yaptırdım benim sebebi bulunamadı sana tavsiyem bütün araştırmaları yaptır 3. hamileliğini riske atma test sonuçlarına göre tedavini olursun hatta hiç vakit kaybetme ben fakülte hastanesinde yaptırmıştım sonuçlar yaklaşık 1 ay sonra çıkıyor

mrh bende 2defa hamile kaldım 1hamileligim 8aylıkken dogurdum 1gün sonra öldü dayanamayıp 3ay sonra tekrar hamile kaldım onuda 9haftalıkken düsürdüm budefada yıkıldım aradan 7ay gecti doktora gittim bütün tahlilleri yaptırdım düsüyün sebebi kan pırtılasmasıymıs simdi yine cok istiyorum ama ALLAHIM buda bir sınav deyip sabrediyorum insallah sonumuz hayırlı olur onun icin tahlillerini yaptır aklında soru isareti kalmasın budefa korkmadan hamile kalır veinsallah kucagına alırsın

serapcım gecmıs olsun cok uzuldum Rabbım tekrar yasatmasın

sudecım sanada gecmıs olsun canım sen cok agır yasamıssın Allah yardımcımız olsun

canım ben sana yarın hepsini detaylı olarak kağıttan yazayım bana
yapılmayan test kalmadı
2 düşüğüm var benimde

bende 4 kez yaşadımm her türlüü tahlilim olduu cen bilee incellettimm
hiçbir sorun yokk
bebeklerdee bilee bir sorun yokmuşş doğsaa sağlıklı olacakmışş yanii
hayırlısıı dedikkk amaa ben başkaa şeylerr duymuştumm onuu yaptırdımm inşallahh sağlıklıı hayırlıı bir evladaa hepimizz kavuşuruzz

gözek cım cok uzuldum senın adına ıns bu sefer bır sorun cıkmaz.
Allah yardımcın olsun

bence her türlü tahlili yaptır sonuçta ihmalden kaynaklanan bişey olmasın benim bir bebek kaybım var ama genede k kulübüne bakarken şunlar not almıştım sana vereyim kromozom tahlili DÜZEN LABARATUAR adres tunus cad no:95 06680 KAVAKLIDERE ANKARA TEL: 468 70 110 FAKS 487 08174
TEKRAR Bİ ARAMAM YAP BAKALIM BEN K KDEN BULMUŞTUM ÜCRETİ KİŞİ BAŞİINA 300 DİYORDU .HAYIRLISI...lülülülülülü

Canım bende 2 düşük yaptım.Doktorum araştırma tahlillerini istedi.Bir tanesi kromozom tahilili eşim ve benim (sadece kan vererek yapılıyor) diğeri trombofili ve faktör v ve faktör diğerleri olmak üzere yaptırmamı istedi.İyi ki de yaptırmışım.Kandaki pıhtılaşma sorunumdan kaynaklanıyormuş.Bebek kanımızla besleniyor ama ona giden kan pıhtışalınca beslenemiyor ve düşük oluyor.Bunun için hamilelikte kullanılan ilaçlar var.Ve bebeğini düşürmeden hamileliğini tamamlıyorsun.Muhakkak testlerini yaptır ve sorunun neden kaynaklandığını öğren ve bir daha bu acıları yaşama , Canım. Umarım en kısa zamanda herşey gönlünce olur.

Ben de düzen laboratuarında yaptırdım. Tüm testler sadece kan alınarak yapıldı. Ama ücreti epey tuttu. Eğer maddi olarak zorlanırsan ,Sen devlet hastanesinde yaptır. Sonuçları 1 ay sonra verirler,olsun. Önemli olan sorununu çözmeleri,değil mi.Bir ay korunursun sonuçlarını da alınca huzurlu olarak tekrar denersiniz. Ve hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun,Canım. Sevgiler...

Back
X