Değerli anne ve anne adayları. Hepimizin dualarının kabul olduğu günler nasip etsin Rabbim. 2 kalp durması sonucu 9. Hafta kayiplarim var. Son kayiptan sonra yaklasik 10 ay gecti ve artik 3. Kez denemeyi istiyoruz. Tip 1 diyabetliyim. Haşimato ve Pcos mevcut. İstanbul Avrupa yakasında iyi sayilabilecek doktorlarla calistim. Ancak ilk kaybimda iyi sayilabilecek doktora israrla "kan sulandirici baslayalim hocam, ben riskli gebelik yaşıyorum" dememe ragmen "Hayir ne alakasi var, her onune gelen doktor oluyor, kan sulandiricilik bir durumun yok!" şeklinde Prof. Ünvanıyla sert cikisti. 9. Haftaya geldigimizde kalbi durmus, yapacak bir sey yok dedi. Ben sana kan sulandirici vermistim dimi dedi... Orada bir hangame bir kargaşa yasadiktan sonra... Velhasil kelam 2. Kaybimda baska bir doktorda devam ettim, bu doktora da aynisini soyledim. Hele bi 10.haftayi gorelim ondan sonra baslariz acele etme dedi. 9. Hafta yine kalbi durdu... Yine ayni cevabi aldık. "Erken başlasaydık kan sulandiriciya belki de devam edebilirdi" dedi. Bu ağır DOKTOR TRAVMALARINDAN sonra artık daha bilgili bir doktor arayisina basladim. Nasipse fazla kilolarimi verip 3.kez deneyecegim. Ama bu sefer iyi bir doktor olsun istiyorum. Yuksek butcelere sahip olmamakla beraber, 5 bin 10 bin lira muayene ucreti olan doktorlarin egolariyla savasmak istemedigim icin daha hasta dostu bir doktor onerisi rica ediyorum sizlerden.
Anneliği herkesin tatmasını diliyorum.
Kalın sağlıcakla...
Anneliği herkesin tatmasını diliyorum.
Kalın sağlıcakla...