• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2. doz covid aşısından ne kadar sonra gebe kalınır? 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mangolin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
3
1
1
İyi geceler hanımlar. İlk doz covid aşımı oldum. İkinci doza henüz bir ay var ve içime aşırı bebek isteği geldi. 2. dozumu tamamladıktan ne kadar sonra gebe kalmam daha sağlıklı olur? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim ☺️

İyi geceler hanımlar. İlk doz covid aşımı oldum. İkinci doza henüz bir ay var ve içime aşırı bebek isteği geldi. 2. dozumu tamamladıktan ne kadar sonra gebe kalmam daha sağlıklı olur? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim ☺️
Doktorum bana 1 ay sonra çocuk düşünebilirsiniz dedi canım ☺️

Ben doktoruma sordum bi bekleme süresi yok dedi bana canım. Düşünebilirsin hemen dedi. Ben zaten dış gebelikten dolayı 3 ay bekledim bi daha 1-2 ay bile beklemek istemem😌Ben daha 1. Dozumu olacağım yarın.

Ben kaldım :) biontech oldum. 4 gün sonra embryo transferi oldum. Bu seferki tuttu (önceki 2si negatifti)

Back