Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık2. doz covid aşısından ne kadar sonra gebe kalınır? 🤰
İyi geceler hanımlar. İlk doz covid aşımı oldum. İkinci doza henüz bir ay var ve içime aşırı bebek isteği geldi. 2. dozumu tamamladıktan ne kadar sonra gebe kalmam daha sağlıklı olur? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim
İyi geceler hanımlar. İlk doz covid aşımı oldum. İkinci doza henüz bir ay var ve içime aşırı bebek isteği geldi. 2. dozumu tamamladıktan ne kadar sonra gebe kalmam daha sağlıklı olur? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim
Ben doktoruma sordum bi bekleme süresi yok dedi bana canım. Düşünebilirsin hemen dedi. Ben zaten dış gebelikten dolayı 3 ay bekledim bi daha 1-2 ay bile beklemek istememBen daha 1. Dozumu olacağım yarın.