Merhabalar iki ay önce pkolu olduğumu ve prolaktin yüksekliğim olduğunu öğrendim. Daha öncede korunmayı bıraktığım ay hamile kalmış ama 8 haftalıkken düşük ve kürtaj yaşadım.
Neyse özel b,i hastanede bi op. Doktora gittim dostinex ile prolaktin bir ayda 150den 0a düştü beyin mr ı da çekildi. Sonra ilk ay klomen tedavisi gördüm 19 mm yumurtam 14. Gün oluştu ama kistte oldu bir tane çatlama iğnesi olamadım. Doktor dedi ki klomeni bırakıcas sen de kontrolsüz yumurtlama yapıyor. Adetin 3. Günü gel rahim filmi spermiyogram istiyorum dedi.
Sonra 3 gün sonra ünivde bir yar doça özele gittim 100 lira verip o da kistlerimin ii mi kötü mü oldugnu anlamak için ca25 diye bi test istedi sonuçlar ii çıktı. Rahimde kanama var dedi. Neyse neden bilmiyorum primolutn verdi.iç adet old adetin bitsin gel ded ondan sonra bebek meselesine bakcas dedi.
şimdi ben ortada kaldım adetim bitince hangisine gitsem. Rahim filmi 250 liraymış ama çektirmeyi çok istiyorum önemli benim için.
Ama belki diğeri de rahim filmi çektirir hem de bedava olur ama ya cektirmezse acaba bu araştırma hastanesindeki bir yar dç gerçekten fark yaratır mı buna karar veremiyorum.
Hangi doktora gitmeliyim ben şimdi yardıma ihityacım var tecrübelerinizi paylaşır mısınız?