2. derece yaniklar icin yardim lütfen

evet yumurta yagini cok duydum yaralari kapaninca denemeyide dusundum ama tam eminde olamiyorum.

Ayy canım. Allah yardımcısı olsun bebisim. En kısa sürede sağlığına kavussun.

Canım doktor ne diyor iz kalırmiymiş? Bir de ne doktoru bu dermatolog mu? İnternetten bebek ve cocuklarda ki yanıklarda uzman olan bir doktor bulup onunla gorusmenizde öneririm. İnternetten bulacağın yöntemlere pek güvenme. Bu alanda deneyimli bir doktorlar ilerle

Canim bebeğe sürdüğünü kremlere dikkat et. Daha geçenlerde haberlerde okuduk kadının bir bebeğin göğsüne vicks sürmüş. Bebek bu sebepten ölmüş. Lütfen çocuk doktoruna danışmadan krem kullanma. Çok geçmiş olsun. Neden hiç bir krem ve ilaç vermeden 2 hafta beklemeniz istiyor? Ağrısı acısı var mı yavrunun?

Çok geçmiş olsun.

evet yumurta yagini cok duydum yaralari kapaninca denemeyide dusundum ama tam eminde olamiyorum.
ben emziriyorum diye yanıklar göğüs bölgemde olduğu için kullanmadım ama yakın bir arkadaşım kullandı ve çok daha çabuk iyileşti.

Bu kudret narı nasıl bişey

Hastaneye gidin pansuman yapıyorlar . O zaman iz kalmıyor .

agrisi acisi yok sukur. evet haberlerde duyuyoruz malesf uzucu olaylari. ama ben eczaneye danisipta aldim ozel yanik kremlerini. elimden geldigi kadar her saatte bir masaj yaparak suruyorum yumusasin diye

Doktorumuz iyi hastanedede iyi baktilar ama iz kalir dedi. bilmiyorum ne kadari kalir. ama ben Allahtan hicbir zaman umudumu kesmedim kesmeyecegimde.

Bebek çok küçük derisi kendini yeniler zamanla üzülmeyin.

Uzman bir dermatoloğa ve plastik cerraha götürün , başka doktorlara da danışın.

Geçmiş olsun.

Doktorumuz iyi hastanedede iyi baktilar ama iz kalir dedi. bilmiyorum ne kadari kalir. ama ben Allahtan hicbir zaman umudumu kesmedim kesmeyecegimde.

Ümit kesme canım. Benim arkadaşımın yüzü yanmışti tamemen ve yaşıda 30. 3 hafta maske takmış doktorlar iz kalabilir demiş hiç birşey kalmamış.

Kızın şimdi bebek, zaten bu çocuk büyüyecek yıllar içinde cilt kendini defalarca yenileyecek allahın izniyle geçer canım.

Oğlumun da geçtiğimiz yaz üzerine çay döküldü . 19 aylıktı o Zaman . 2. Derece Omzundan aşağı yandı . Pansumana gittik 2 hafta . Sonra kabuk düşünce contractubex sürdük. Şu an çok hafif iz var . Sizin daha mı ağır yanık acaba

ca
canım geçmiş olsun.bu kremi sgk karşılıyirmu benimde cumartesi memem yandı.(göğsüm demediğim için bazıları tuhaf karşıladı ama yanan göğsüm değil mememdu.) karşılıyorsa hangi doktor yazdı

Doktoruna sorman daha mantikli degil mi sence? Arkadaslarin bahsettigi seyler baska bir reaksiyon gösterirse ne olacak ?

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Bebeğiniz çok küçük, iz kalmayabilir bence.
Tedavinize ek olarak sarı kantaron yağı kullanabilirsiniz. Özellikle yara ve yanık tedavisinde kullanıldığını biliyorum. Egzama için bir arkadaşım kullandı ki elleri yara içindeydi,kanıyordu çok çok iyi geldi,kalmadı diyebilirim.

2.derece derin yanik bizimki. 4 hafta kadar ayaklari sariliydi. simdi sag ayginda acik yara kalmadu deriside geldi ama biaz sert. ve kirmizi duruyo. sol ayaginda cok az bi acik yarasi var brn istemedim sargida kalsin doktorda zaten sarmaya gerek yok dedi. kremle yumasik tutmaya calisiyorum.

eski konularımda var bende kaynar su ile yuzum yanmıştı yumurta ilaçı ile geçti cok net nasıl yapılıyor hatırlamıyorum ama nette yada gecmıs konularımda vardı

Çok geçmiş olsun. Umarım geçer ve iz kalmaz.
Shea yağını tavsiye ederim. Karite diye de geçiyor. Afrika menşeli bir ürün.
Çok hızlı cilt yenilediği için son dönemde herşeyin içine katmaya başladılar.
ameliyat, çatlak izi ve özellikle yanık ve egzama için iyi geliyor.
Hatta bu yüzden güneş kremi olarak kullanıyorlar.
Organik olduğu için çocuklarda kullanılabiliyor diye biliyorum.
bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…