2. derece yaniklar icin yardim lütfen

Kacinci derece yanik dedi doktorunuz. Derece cok onemli.benimki 2. derece yuzeysel degil2.derece derin yanik. Hasar birakarak iyilesiyormus.
Evet 2. dereceydi. Üstelik geniş bir alandı. Ama doktor başından itibaren hep kendi müdahale etti.

Dün akşam eşimin eli yandı biri diyoki yumurta akı biri tereyağı mum sürün diyo hiçbirini sürdürmedim yani bu kadar olmaz sinir ettiler beni hangi devirdeyiz doktor denen bişey var gidin lütfen o söyler

Benim bebegim 8 aylikkrn yani. Simdi 9 ayligiz. Bebeginizin yuzu nasil oldu. Cok gecmis olsun.
Hiç bişe sürme CNm biz 10 gün kadar yoğun bakımda yatmıştık
Ve çok üzülüyodum iz kalcak diye bide yüzü sonuçta
Doktorumuz çok iyidi
Bizimkinde 3 ü de mevcuttu
Bebek olduğu için kendi cildi çok yeniliyomuş şuan 5 yanında sadece tedavi için kullandığım ilaçlarla hiç bişe kalmadı hiç kimse anlamıyo bile
Sizede çok geçmiş olsun
Yanık çok zor
Ama bebek olduğu için allahın izniyle hiç bişeyi kalmaz

Ya yumurta akı yarayı sertleştirmez mi
Sonuçta açık yara
Allah korusun bişe kaptımı kemiğe kadar gidiyor
Konu sahibi seninki daha bebek sadece doktorun verdiğini kullan

Zaten yazılmış ben tekrar yazayım ama
Bal mumunu eritip saf zeytinyağıyla karıştırılıp bir krem elde ediliyor çok iyi geliyormuş iz bırakmıyormuş. çok geçmiş olsun.

Kantoron yağı canım bak ispatlı gostereyim geçen ay kızgın yağ sıçradı elime o halini ve şimdiki halini göstereyim..titrettim tablette çektim şimdi. .Dr da gittim silverdin verdi iz kalır ama bil dedi..kaynanam kantoron yağı al kızım dedı nette araştırdım aldım ve etkisini de görüyorum.

Eklentiler

• 1450258363580.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 216
  • 1453972611422-1812552083.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 212
Cok saol canim inan cok saol gercekten cok moral oluyo bana.

Ya yumurta akı yarayı sertleştirmez mi
Sonuçta açık yara
Allah korusun bişe kaptımı kemiğe kadar gidiyor
Konu sahibi seninki daha bebek sadece doktorun verdiğini kullan
acik yaramiz kapandi ama yeni gelen derisi biraz sert ben bu yuzden yardim istiyorum.doktorumuz pek bisey onermedi. ne krem surersem sureyim bana birakti. isterseniz bebek yagi bile surrbilecegimizi soylrdi. ben basindan gecenler varsa neler yaptilar nasil iyilestiler sadece bilgi istiyorum.

cok sukur rabbim bebislerimizi korusun. insallah darisi benim kizima.

Hmmm çok geçmiş olsun tekrardan cnm allah yardımcınız olsun
Türkiye de olsaydınız hastane doktor önerim olurdu
Bebeğinizi hergün pansumandan önce yarasını yıkıyolar mı

Yanık tedavisinde plastik cerrahi bölümünde ballı bi kremle tedavi gördüm,şükür iz yok 2.derecedendi yanıklarım... Yumurtayı yağsız bir şekilde tavada iyice yakıp altndan çıkan yağı yanığa sürersenizde hiç iz kalmıyor.

çok geçmiş olsun öncelikle...
önereceğim şeyi son derece doğal ve zararsız olduğu için gönül rahatlığıyla öneriyorum
kudret narı
lütfen internetten araşırın. kudret narının saf zeytinyağında konulup güneşte bekletilmesiyle elde edilen bir macun var. ameliyat ve dikiş izlerinden yatan hasta yaralarına kadar cildi mucizevi bir şekilde yenilediği söyleniyor. kızımın alnında yara izi var henüz başlamadım ama edindim kullanacağım.
İstanbuldaysanız eminönünden filan bulunabilir.

Hmmm çok geçmiş olsun tekrardan cnm allah yardımcınız olsun
Türkiye de olsaydınız hastane doktor önerim olurdu
Bebeğinizi hergün pansumandan önce yarasını yıkıyolar mı
biz haftada gidiyoruz hastaneye. hergun randevu vermiyor. krem dedi doktor iki hafta sonrada ozel corap giyinecekmis. 2 sene boyunca. bebegimin ayaklari buyudukce buzulmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…