Cok gecmis olsun. Bizde durum cok farkliydi derimiz soyulmustu.Baksana bende yeni oldu elimi yaktum sakin yumurta akj yoğurt vs sürme hemen Dr a gt şayet ben gittim hametan ve fucicort diye krem arti antibiyotik verdi düşün yani geçmiş Eki Görüntüle 1756789
Evet 2. dereceydi. Üstelik geniş bir alandı. Ama doktor başından itibaren hep kendi müdahale etti.Kacinci derece yanik dedi doktorunuz. Derece cok onemli.benimki 2. derece yuzeysel degil2.derece derin yanik. Hasar birakarak iyilesiyormus.
Hiç bişe sürme CNm biz 10 gün kadar yoğun bakımda yatmıştıkBenim bebegim 8 aylikkrn yani. Simdi 9 ayligiz. Bebeginizin yuzu nasil oldu. Cok gecmis olsun.
Cok saol canim inanHiç bişe sürme CNm biz 10 gün kadar yoğun bakımda yatmıştık
Ve çok üzülüyodum iz kalcak diye bide yüzü sonuçta
Doktorumuz çok iyidi
Bizimkinde 3 ü de mevcuttu
Bebek olduğu için kendi cildi çok yeniliyomuş şuan 5 yanında sadece tedavi için kullandığım ilaçlarla hiç bişe kalmadı hiç kimse anlamıyo bile
Sizede çok geçmiş olsun
Yanık çok zor
Ama bebek olduğu için allahın izniyle hiç bişeyi kalmaz
cok saol gercekten cok moral oluyo bana.Hiç bişe sürme CNm biz 10 gün kadar yoğun bakımda yatmıştık
Ve çok üzülüyodum iz kalcak diye bide yüzü sonuçta
Doktorumuz çok iyidi
Bizimkinde 3 ü de mevcuttu
Bebek olduğu için kendi cildi çok yeniliyomuş şuan 5 yanında sadece tedavi için kullandığım ilaçlarla hiç bişe kalmadı hiç kimse anlamıyo bile
Sizede çok geçmiş olsun
Yanık çok zor
Ama bebek olduğu için allahın izniyle hiç bişeyi kalmaz
acik yaramiz kapandi ama yeni gelen derisi biraz sert ben bu yuzden yardim istiyorum.doktorumuz pek bisey onermedi. ne krem surersem sureyim bana birakti. isterseniz bebek yagi bile surrbilecegimizi soylrdi. ben basindan gecenler varsa neler yaptilar nasil iyilestiler sadece bilgi istiyorum.Ya yumurta akı yarayı sertleştirmez mi
Sonuçta açık yara
Allah korusun bişe kaptımı kemiğe kadar gidiyor
Konu sahibi seninki daha bebek sadece doktorun verdiğini kullan
cok sukur rabbim bebislerimizi korusun. insallah darisi benim kizima.Çok geçmiş olsun. Acil şifalar olsun inşallah. benzer bir olay oğlum üç buçuk aylıkken başımıza geldi. Üç gün hastanede yattık. Çocuk genel cerrahi doktoru Doç. Salih Somuncu ilgilendi oğlumla. Kendine has bir tedavi uyguladı. İyileştikten sonra yanmış bölgeye 6 ay boyunca hergün Contractubex sürdük. Şükürler olsun tamamen iyileşti. Hiç iz kalmadı.
evet bir hafta yattik hastanede. almanyada kaliyorum.ozel yanik hastanesinde tedavimizi olduk halende oluyoruz.Hastanede yattınız mı hangi şehirdesiniz
Baksana bende yeni oldu elimi yaktum sakin yumurta akj yoğurt vs sürme hemen Dr a gt şayet ben gittim hametan ve fucicort diye krem arti antibiyotik verdi düşün yani geçmiş Eki Görüntüle 1756789
biz haftada gidiyoruz hastaneye. hergun randevu vermiyor. krem dedi doktor iki hafta sonrada ozel corap giyinecekmis. 2 sene boyunca. bebegimin ayaklari buyudukce buzulmesin diye.Hmmm çok geçmiş olsun tekrardan cnm allah yardımcınız olsun
Türkiye de olsaydınız hastane doktor önerim olurdu
Bebeğinizi hergün pansumandan önce yarasını yıkıyolar mı
gecmis olsun yanik cok kotu bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?