Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin durumunuz farklıymış.Dr bu durum için ilaç vermedi mi?Bebegimin ayaklarina kaynar su dokuldu 3 haftadir sag ayagi sargidaydi 4 haftadirda sol ayagi ama simdi iki ayagida sargidan kurtuldu. Simdi derisi sert bir sekilde geliyo buzulme yapacak diye cok korkuyorum. Doktor iki sene boyunca ozel corap giyecek dedi. Ama daha coraba 2 hafta sonra baslayacagiz. Krem olarak panhtenol sürüyorum. Basindan boyle olay gecipte iyilesen varmi lütfen. Morale ihtiyacim var. Kizim daha hicbir seyin farkinda bile degil.
Arkadaslar 2. derece derin yaniklar icin yardim edin lütfen. Iz kalmamasi icin ne yapabilirim.
canım çok büyük geçmiş olsun umarım geçer.daha yeni cumartesi düdüklü tencere patladı diye konu açtım .dr gittim antibiyotik hap ağrı kesici verdi birde silverdin anestol fito furacin krem hepsini birden karıştırıp sürdü.bakalım bu gün kontrolüm var iz kalmaması için ilaç yazıcam dedi ne yazdığını paylaşırım canım .Arkadaslar 2. derece derin yaniklar icin yardim edin lütfen. Iz kalmamasi icin ne yapabilirim.
Ozel birSizin durumunuz farklıymış.Dr bu durum için ilaç vermedi mi?
Doktor istedigin kremi sur istersen zeytin yag bile surebilirsin dedi. Ozel bir krem vermedi. Iki hafta sonra zaten corap giyecek iki sene boyunca. Ben bu iki hafta suresince neler yapabiliri.. cok kötü bir durum öylece beklemek. Ben bebegimin ayagina özel kremler aldim onu suruyorum suan. Ama basindan gecenlerinde yaptiklarini anlatmalari bana moral oluyor.Bunu neden doktora danismiyorsunuz?? burdan duyup uyguladığınız yöntem belki de kalıcı bir hasara neden olabilir..
Allah şifa versin yavrunuza..
Yok ben ilk cesme suyuna tuttum. Ambulans gelene kadar. Zaten ambulans gelince direk sardilar ve ozel yanik hastanesinde tedavimizi 4 hafta uyguladik. Acik yarasi coktu simdi kapanmis durumsa ve sert bir sekilde. Korkuyorum ilerde buyudukce buzusur diye.Baksana bende yeni oldu elimi yaktum sakin yumurta akj yoğurt vs sürme hemen Dr a gt şayet ben gittim hametan ve fucicort diye krem arti antibiyotik verdi düşün yani geçmiş Eki Görüntüle 1756789
Kacinci derece yanik dedi doktorunuz. Derece cok onemli.benimki 2. derece yuzeysel degil2.derece derin yanik. Hasar birakarak iyilesiyormus.Çok geçmiş olsun. Acil şifalar olsun inşallah. benzer bir olay oğlum üç buçuk aylıkken başımıza geldi. Üç gün hastanede yattık. Çocuk genel cerrahi doktoru Doç. Salih Somuncu ilgilendi oğlumla. Kendine has bir tedavi uyguladı. İyileştikten sonra yanmış bölgeye 6 ay boyunca hergün Contractubex sürdük. Şükürler olsun tamamen iyileşti. Hiç iz kalmadı.
Benim bebegim 8 aylikkrn yani. Simdi 9 ayligiz. Bebeginizin yuzu nasil oldu. Cok gecmis olsun.Bebeğiniz ne kadarlık geçmiş olsun
Benim bebeğinde 6 aylıkken yüzü yanmıştı