2.derece yanık

Cennet Kokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.171
895
Merhaba güzel hanımlar,
Geçen gün evde bir kaza geçirdim, bacağıma kahve döküldü 1 bardak ve 2.derece yanık oldu. Daha yeni yeni geçmeye başladı, bacağımı kazıdılar kırmızı şekilde görüntüsü var. Pansumanım devam ediyor, yanık izi kalır dediler ama geçirmek için öneriniz var mı acaba?

not: doğru alana açamamış olabilirim, lütfen taşımayın cevaba ihtiyacım var

kk ailesinde yanığın başka bayanların başına gelmemesine çok sevindim. hiç cevap gelmediğine göre kimse yaşamadı demek ki.

Canim bnm elime yag sicradi.Baya kahverengi kabuk falan oldu.Ben ilk yandiginda yumurta aki surmustum sonralari zeytinyagi surdum.Bir de sudocrem surdum.Hic iz kalmadi.tabi bnm yag yanigiydi.

canim cok gecmis olsun.o birazda senin cilt tipine bagli iz kalip kalmamasi.ama ozel kremler merhemler galan var gumus iceren ve dekspantenollu.onlari kullaninca iz kalmiyor

kk ailesinde yanığın başka bayanların başına gelmemesine çok sevindim. hiç cevap gelmediğine göre kimse yaşamadı demek
canim cok gecmis olsun.o birazda senin cilt tipine bagli iz kalip kalmamasi.ama ozel kremler merhemler galan var gumus iceren ve dekspantenollu.onlari kullaninca iz kalmiyor

çok sağol canım Allah razı olsun.

Ben sudo kremi tawsiye ediyorum canım bebekler için pişik kremi hiç bi yan etkisi olmaz yanan bölgeyi yatıştırır. Geçen günlerde anneannemin yüzü güneşten bayağı yanmıştı bu kremi verdim sürdü 2 gün boyunca yanık geçti. Eczanelerde bulabilirsin geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, dün yiğenimin kollarına cezvede kaynayan kahve döküldü. Suya tutup hemen acile götürdük. 2. derece yanık dedi . Sizin iziniz geçti mi ne yaptınız? Conratubex veya scarex diye 2 merhem var, onlar hakkında bilginiz var mı yanık izi geçirmesi için

üzerinden baya geçmiş ama yanık iziniz kaldı mı acaba benimde başıma aynısı geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…