!!! 2 defa üst üste kimyasal gebelik yaşayanlar...

Ela_Duru

Minnok kızım benim:))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.190
10
116
Kocaeli
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim,doktorum psikolojik olarak hazırsan korunmayabilirsin dedi. Bizde korunmadık. Bu ay adetim 4 gün geçti,mide bulantılarım filan vardı. Hamile gibi hissediyordum,test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı.Dün akşamda adet oldum :(
Acaba 2. kez kimyasal gebelik mi yoksa adet gecikmesi mi? Kimyasal gebelikten sonra 45 güne kadar bile adet olabiliyormuşsun..bilmiyorumkismile

bu dış gebelik heralde eyer oysa tekrar olma olasılığı vartabiki ama testte silikte çıksa pozitif sayılıyo ama regl olmuşsun bunu anlayamadım belkide yoktur regl in bitince bi daha test yap bide 40 günden önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyor daha net sonuç için 40 günden sonra yapılması öneriliyor

Dış gebelik değil canım. Embriyo oluşuyor ama sağlıksız olduğu için rahime yerleşmeden düşüyor. Aslında bu düşük bile sayılmıyormuş.Çoğu kadında yaşanır dedi doktorum.

€wt bende duydum bunu bazı kadınLArda embriyo oLuşuo fakat tutunamadığı için ya da dediği gißi sağLıksız oLduğu için adet kanamasıyLa birLikte sökülüp gidio ve sen normaL adet oLduğunu saniosun..ßi çok kadın bunu anLamio biLe..

ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim birer ay arayla dokturum genetik test ve kan pıhtılaşması testi istedi inş. sağlıklı bi şekilde tekrardan hamile kalırım kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlarınız oldumu tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

selam kızlar bende 2 kere kimyasal gebelik yaşadım 2 sene arayla 5 sendir de korunmuyoruz en son ki nisan 2009du haladaha bişey yok....

senınle kader arkadasıyız.gecen ay hamıle oldugumu ogrendım kımyasal oldu dustu.drum hazırsan devam et korunma dedı korunmadım bu ay yıne hamıle oldugumu ogrendım degerım yıne cok ıyıydı ama kımyasal oldu dustu yıne.allahın taktırı gecen ay cok uzulup aglamıstım ama bu ay cok uzmedım kendımı dırenclı olmam lazım.ayrıca drumun dedıgıne gore gecen aykı hamılelıgım esımle bır kere korunmamıstık kalıtesız olmus bu aykı ıcınde kıstle beraber gelmıs tutunamamıs kıstle beraber atıyor kendını dedı. Ve bız soyle karar aldık bu ay dınlencem suan raglıyım bıdahakı reglım olunca dra gıtcem kontrol etcek ve ben klomen kullancam daha saglıklı gebelıgın olusması ıcın

canım üzülme..

ben de 2 ay üst üste geçirdim..yani ben öyle düşünüyorum..

çünkü ilkinde 1 hafta 2. ci de 10 gün geciktim ki hayatımda adetim hiç gecikmemeştir..

mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrıları vss..test yaptım ikisinde de 2. çizgi gayet netti..araştırdım kimyasal gebelikmiş..bir de düşünüyorduk bebeği..
neyse çok üzüldüm ama hemen arkasındaki ay yine geciktim ihtimal vermedim ama hamile kalmıştım..

darısı bqaşınıza kızar..allah hepinize nasip etsin inşallah..pozitif olun

Çok geçmiş olsun cnm ben de uç ay içinde 2kez kimyasal gebelik geçirdim, çok zor, Allah hakkımızda hayirlisini versin, bize de bebek nasip eder insallah

Merhaba kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ilk değerim adet gecikmesin den sonra 12 idi çok düşük olduğu için anlamıştim zaten çok yipratmadim kendimi. Bu ay gene gecikme yaşadım adet tarihinden 3 gün sonra beta hcg 80.9 çıktı iki güne tekrarladık 45.9 a düştü Bu ay çok kötü oldum. Doktor um bi garip progestani kullan belki tutunur ama kanaman çok ve ağrılı olursa hastaneye gel dedi. Progestan ı kesmeden kanama gelir mi bebeğim hala benimle mi yoksa bu değerlerden sonra umut etmenin bi anlamı yok mu bilmiyorum çok kötüyüm var mı böyle bişey yaşayan iki ay üst üste mahvoldum

canım üzülme..

ben de 2 ay üst üste geçirdim..yani ben öyle düşünüyorum..

çünkü ilkinde 1 hafta 2. ci de 10 gün geciktim ki hayatımda adetim hiç gecikmemeştir..

mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrıları vss..test yaptım ikisinde de 2. çizgi gayet netti..araştırdım kimyasal gebelikmiş..bir de düşünüyorduk bebeği..
neyse çok üzüldüm ama hemen arkasındaki ay yine geciktim ihtimal vermedim ama hamile kalmıştım..

darısı bqaşınıza kızar..allah hepinize nasip etsin inşallah..pozitif olun
Nasılsınız peki bebeğiniz dogdumu ?

Ben de iki kez kimyasal gebelik yaşadım sonra dostun eksi ilacını kullandım aradan iki ay geçti bu ay belirtileri var ama emin değilim bakalım hayırlısı

ben de 2 kere kimyasal gebelik geçirdim birer ay arayla dokturum genetik test ve kan pıhtılaşması testi istedi inş. sağlıklı bi şekilde tekrardan hamile kalırım kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlarınız oldumu tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

Back
X