2.denemem 11.gunum beklemedeyim ilk seferde çok şiddetli bel ağrım olmuştu 2.denfme de hiç bir şey yokMerhaba :) aranıza yeni katıldım ilk konumu açıyorum. 1 senedir çocuk istiyoruz . 6. Ayımda kimyasal gebelik yaşadım sonrasında olmayınca doktora gittik . Klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptık ama Mayıs ayında tutmadı . 2. Ye tekrar deneyelim dedik tekrar Klomen kullandım 10 Haziran da çatlatma iğnesi oldum . Vagifem fitil verdi doktorum bunuda kullanacağım destekleyelim biraz dedi . İlk seferde tutmayıp ikinci çatlatma iğnesinde tutanlar var mı acaba ?
Benimde ilk ay ağrılarım oldu ikinci ayımda normal geçti . Haftalığıma 1 hafta var ama dün rahatsızlandım serum almak zorunda kaldım kan testi yaptırdım negatif çıktı . Umarım pozitife döner2.denemem 11.gunum beklemedeyim ilk seferde çok şiddetli bel ağrım olmuştu 2.denfme de hiç bir şey yok
Benimde ilk ay ağrılarım oldu ikinci ayımda normal geçti . Haftalığıma 1 hafta var ama dün rahatsızlandım serum almak zorunda kaldım kan testi yaptırdım negatif çıktı . Umarım2.denemem 11.gunum beklemedeyim ilk seferde çok şiddetli bel ağrım olmuştu 2.denfme de hiç bir şey yok
ne güzel bir duaKonu hakkında bilgim yok ben sadece sizin için dua etmeye geldim . Umarım bebeğiniz size gelmek için yolculuğunuza ortak olmuştur
Evet %15 şans artırır dedi doktorum daÇatlatma iğnesi döllenmenin başarısını arttırır ama %100 gebe bırakmaz.
Malaesef 17.gunu adet oldum 3.denemeye gecicem 6 defa deneme şansı varmisBenimde ilk ay ağrılarım oldu ikinci ayımda normal geçti . Haftalığıma 1 hafta var ama dün rahatsızlandım serum almak zorunda kaldım kan testi yaptırdım negatif çıktı . Umarım
ne güzel bir duaçok teşekkür ederim yüzümde tebessüm oluşturdunuz
Benim üçüncü denemem olacak klomende 2.gunum inşallah olur helimizinMerhaba :) aranıza yeni katıldım ilk konumu açıyorum. 1 senedir çocuk istiyoruz . 6. Ayımda kimyasal gebelik yaşadım sonrasında olmayınca doktora gittik . Klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptık ama Mayıs ayında tutmadı . 2. Ye tekrar deneyelim dedik tekrar Klomen kullandım 10 Haziran da çatlatma iğnesi oldum . Vagifem fitil verdi doktorum bunuda kullanacağım destekleyelim biraz dedi . İlk seferde tutmayıp ikinci çatlatma iğnesinde tutanlar var mı acaba ?
Benim üçüncü denemem dozunu arttırdı günde 3 tane alıyorum 5 gün boyunca 15 tane toplam iciyorumMerhaba klomeni kaç adetli kullanıyorsunuz acaba ben günde 2 tane 10 adet var. Her seferinde mi bu kadarlık adetle tedavi oluyor
Anladım hepimize şifa olsun bu ilaçlar inşallahBenim üçüncü denemem dozunu arttırdı günde 3 tane alıyorum 5 gün boyunca 15 tane toplam iciyorum
6 ama tabi buna aşılama falan dahil sonuç vermeyen tedavi 6 ay kullanılmaz. Bu ilaçlar yumurta rezervinden harcıyor. İnşallah tutar bu seferMalaesef 17.gunu adet oldum 3.denemeye gecicem 6 defa deneme şansı varmis
Merhaba klomeni kaç adetli kullanıyorsunuz acaba ben günde 2 tane 10 adet var. Her seferinde mi bu kadarlık adetle tedavi olu
Doktorum 6 ay dedi Perşembe günkü kontrolüm de sorcam6 ama tabi buna aşılama falan dahil sonuç vermeyen tedavi 6 ay kullanılmaz. Bu ilaçlar yumurta rezervinden harcıyor. İnşallah tutar bu sefer
Bugün takvimde adetim gözüküyor . 27 Haziran pazartesi ama henüz belirtim yok . Bu ay test yapmamama çalışacağım . Şuan bir gün gecikmiş gibi gözüküyor :)Sonuç albldnzmi çatlatma iğnesindn
Evet %15 sanırımÇatlatma iğnesi döllenmenin başarısını arttırır ama %100 gebe bırakmaz.
Benim doktorum 2 Defa çatlatma . 2 defa aşılama sonrasında da tüp bebek olarak sürecin ilerlediğini söylediMalaesef 17.gunu adet oldum 3.denemeye gecicem 6 defa deneme şansı varmis
Yani devlet hastanesi gidiyorum benim 2 çocuğum var o yüzden mi acaba iğneye devam dedi..çocuğun var mı seninBenim doktorum 2 Defa çatlatma . 2 defa aşılama sonrasında da tüp bebek olarak sürecin ilerlediğini söyledi
Hayır ilk çocuk İçin çabalıyoruz şuan . Bugün test yaptım negatif çıktıYani devlet hastanesi gidiyorum benim 2 çocuğum var o yüzden mi acaba iğneye devam dedi..çocuğun var mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?