2.çocuktan sonra cinsel hayat (!)

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
Bizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama

Bizimkisi bitkisel hayatta da ..ikimiz de çalışıyoruz ablam bakıyor küçüğe.. Büyük kreşte.. ev işleri bazi bazı da evden çalışmak gerekiyor veee ben çokkkkkk yoruluyorum yatağa kendimi nasıl atıyorum anlamıyorum..hatta çocuklar uyuyunca bir saat gibi bir çay kahve yapıp içiyorum sessiz sessiz..Amma hiç cinsellik istemiyor paşa gönlüm:) (8 yıllık evliyim geçmişte hep ben isterdim istekliydi. Suç kimde olurda olsun yatağı ayırmamaya uğraş verirdim eşimin hiç öyle özenleri olmadı ve beni bu çok yipratmisti beni alıştırma demiştim ve galiba şimdi alıştım.30 yaşimdan sonra bir şey oldu bana bir rahatlamai desem boşverme mi sevdim ama
Bende 8 yillik evliyim calismiyorum 2 cocuk var aksam 8de uykum geliyor cocuklar uyuyana kadar baygin baygin duruyorum sonra hop yatak
Artik bu aksam nolur olmasin diye dua eder oldum
Tek istedigim tek hayalim aksam 8de uyuyup sabah 10 gibi kalkmak

Eşim tavırlı sanki

küçük ne kadarlık

yani ilk iki yıl tek çocukla bile eski performansı beklemeyecek

Alys Alys gibi çocukları 19.30 da yatırmadıktan sonra ilerleyen yıllarda da eski aksiyonlara zaman kalmayacak

çözümü evde yükünüzü azaltmakta bulmalı

güzel güzel konuşun eski günleri yad edin ama zaman yok deyin zamanı ya satın alın ya eşinize düşen işleri artırın ki ikinizin geçirebileceği vakit oluşsun

küçük ne kadarlık

Alys Alys gibi çocukları 19.30 da yatırmadıktan sonra ilerleyen yıllarda da eski aksiyonlara zaman kalmayacak

güzel güzel konuşun eski günleri yad edin ama zaman yok deyin zamanı ya satın alın ya eşinize düşen işleri artırın ki ikinizin geçirebileceği vakit oluşsun

her bir konudan avantajli :olamaz:

Şuan yorgunluğunuzundan dolayı arıyamadığınız vakitleri bence ileri yaşlarda özleyebilirsiniz performans vs. açışından bence yaşlar çok genç birazda birbirinize vakit ayırmalısın bu sadece cinsellik değil romantizm aşk vakit geçirmede dahil. Kısacası günü kurtarmalık bir hayat yaşamayın bence

küçük ne kadarlık

Konular arası köprüler kurulmuş 😂

Bizim de iki kizimiz var. Birak cinsel hayati iki kelam ettirmiyorlar. İki dakika sohbet etmeye kalksak hemen dikkat çekmek için saçma sapan hareketler yapıyorlar. Cocuklar uyuduktan sonra da ne zaman niyetlensek biri kesin uyanıyor. Onu uyuttuktan sonra diğeri de uyanıyor. Saat 1 i geçiyor. Bizde de hal kalmıyor. 🤦‍♀️

Siz istemiyorsunuz halinizden memnunsunuz...kocaniz tavir aliyor..normal degil mi..

Bazi arkadaşlarda tam tersi 2 cocuk oldu adam yüzüme bakmiyor diye dertli...

Kocaniz gelmese acaba aldatiliyormuyum diye düşünebilirsiniz

Hangi durumda olmak isterdiniz esinizin yerine koyun kendinizi baskada bisi demiyorum

Nie olmuo sizde ki
eşim işten çok geç geliyor bazen 12-1 gibi o satte zaten beni bulamazsın sabah 6:30 da kalkıp işe gidiyorum. saatlerimiz denk gelmiyor hem hem gelsede sabah 7 gibi evden çıkıp akşam geliyorum markete uğra 2 lokma yemek hazırla oda olmasa çamaşır ev topla derken birde o cumartesi baya geç geliyor 3-4 gibi.. valla 10 gunde bir felan oldu..istiyorum ama enerjim yok zaten ben erken yatıyorum bazen bekliyorum ama adam geliyo yorgunluktan ölmüş..

eşim işten çok geç geliyor bazen 12-1 gibi o satte zaten beni bulamazsın sabah 6:30 da kalkıp işe gidiyorum. saatlerimiz denk gelmiyor hem hem gelsede sabah 7 gibi evden çıkıp akşam geliyorum markete uğra 2 lokma yemek hazırla oda olmasa çamaşır ev topla derken birde o cumartesi baya geç geliyor 3-4 gibi.. valla 10 gunde bir felan oldu..istiyorum ama enerjim yok zaten ben erken yatıyorum bazen bekliyorum ama adam geliyo yorgunluktan ölmüş..

İş değiştirmeli

İş değiştirmeli
işini değiştiremez 15 senedir bu işi yapıyor. çok kavga ettim ama adamda haklı benle tanıştıgındada bu işi yapıyodum dedi evlenmeyi kabul ettiğindede ama o zamanlar benm işim bu kadar yoğun ve uzak değildi. Ama bu sevgime engel değil bazen yeri geliyor sadece yanına yatıp uzanmayı bekliyorum.. onuda anlıyorum...O hiç geri çevirmiyor ama zaten az denk geliyoruz ama ben çok mutluyum genede.. zaman ve şartlara göre cinsellik değişiyor hep böyle değildi ..hepsi bir dönem sadece :)

X