- 24 Aralık 2014
- 4.980
- 6.720
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kabul etmiyor asla vanilya surubu ve pekmez dahi denedim icmedi zorla icirdigimde kustu istemiyor katiyen ve maalesef sütüm sadece bebegime yetecek kadar varSütünüz fazlayla sağın stok yapın ve alerji maması başlayın bence bu kadar yıpranmış psikolojisi bozulmuş şekilde dolaşmaya gerek yok.
Var ama ne kadar ise yarar tartisilir bir de vaktim yok gün 48 saat olsa yetmeyecekProfesyonel destek alma şansınız var mıdır?
Ise yaramaz kafasından çıkın öncelikle, naçizane tavsiye.Var ama ne kadar ise yarar tartisilir bir de vaktim yok gün 48 saat olsa yetmeyecek
Maalesef asla istemedi bir kac gün inat ettim her ictigini kustu biberonun ceyregini dahi iciremedim cıglik cigliga aglayinca doktoru anne sütüne devam edelim dediLeyloscum onceki baslikta memeden kesmeye karar vermistin diye hatirliyorum, olmadi mi oyle?
Maalesef asla istemedi bir kac gün inat ettim her ictigini kustu biberonun ceyregini dahi iciremedim cıglik cigliga aglayinca doktoru anne sütüne devam edelim dedi
Tüh ya mamayı içseydi en azından rahatlardın biraz. İnat ettiler mi de ediyolar işte anca ek gıdada rahatlarsın kaşık mamalarını sevebilir öyle yada böyle geçicek büyüyecek. Aslında alerjinin 3. Ay dolunca hafiflemesi beklenirKabul etmiyor asla vanilya surubu ve pekmez dahi denedim icmedi zorla icirdigimde kustu istemiyor katiyen ve maalesef sütüm sadece bebegime yetecek kadar var
10 yıl tıp okumuş psikiyatri uzmanlara, 4 yıl psikoloji okumuş üzerine 2 yıl yüksek lisans yapmış uzman klinik psikologların terapilerine "Ne Kadar İşe Yarar Tartışılır"Var ama ne kadar ise yarar tartisilir bir de vaktim yok gün 48 saat olsa yetmeyecek
Normal mamalardamı yasak bebeğe. Onlardamı alerji yapıyorMaalesef asla istemedi bir kac gün inat ettim her ictigini kustu biberonun ceyregini dahi iciremedim cıglik cigliga aglayinca doktoru anne sütüne devam edelim dedi
Katılıyorum Türkiye'de var o zihniyet. Nerede bir psikiyatri hekimi ya da psikolog görseler "bu işe yaramaz" diye kestirip atıyorlar. Evet mesleğin de başarısız meslektaşlarım da var ama hepsi öyle değil. Bir kere insan kendi ruh sağlığını böylesine hiçe saymamalı, zamanım yok diye bahane üretmemeli. Çok üzülüyorum ya o kadar okuyoruz, yıllarımızı veriyoruz kadının biri çıkıp "tartışılır" diyor. Her şeye çok olumsuz bakan, iyileşmeye meyilli olmayan bir ülkeyiz ne yazık ki.Ise yaramaz kafasından çıkın öncelikle, naçizane tavsiye.
Öncelik kendi beden ve akıl sağlığınız. Vakti dolduracak şeyler her zaman olacak, kapıyı çekip çıkmadığınız müddetçe işler zaten bitmez. Bu yolda bi adım atarsanız her şey ona göre düzenlenir bi şekilde, eşiniz de destekmiş hem, bence ertelemeyin, kolaylıklar diliyorum.
Yok ben kendimi yanlış anlattim sanirim terapi almak benim gerek kendim icin gerek cocugum icin yaptigim bir sey icinden cikamadigim durumlarda zaten.Burada mesela bir seyleri yiyip icememek cözüm de yiyip icmekte bittigi icin ise yarar mi tartisilir dedim brokoliye bakis acim degismeyecek neticede canim yine pasta börek isteyecek10 yıl tıp okumuş psikiyatri uzmanlara, 4 yıl psikoloji okumuş üzerine 2 yıl yüksek lisans yapmış uzman klinik psikologların terapilerine "Ne Kadar İşe Yarar Tartışılır"
demek ne kadar cahilce bir bakış açısı.
İnsan bu hayatta ne yaşarsa yaşasın, "ben iyi olacağım" demeli. Siz böyle olumsuz bakarsanız baştan kaybedersiniz.
Yıllarını bu mesleğe vermiş meslektaşlarıma "tartışılır" diye aşağılayamazsınız.
Ayrıca terapi seansları hafta da ya da 15 günde bir sadece 45 dk sürer. Kendi psikolojinize zaman ayiramayacak kadar da aciz olmayın.
Ben ne kadınlar tanıdım 4 çocuklu biri engelli biri kolik bebek ve bulaşıkçı olan her yere zamanı yeten anneler gördüm. Zaman bir bahane olmamalı.