Gebeliğe Hazırlık 2. çocuk için doğru zaman ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merl24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
13
5
86
kızlar bir oğlum var çocukları çok seviyorum biz çekirdek aileyiz ama ben kalabalık bi aile olma hayali kurmuştum hep 13 aylık oğlum 2. çocuğu çok istiyorum eşimde istekli çalışanda bi bayanım sizce erken mi oğluma zaman ayırabilir miyim o süreçte tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

En iyisini sen bilirsin canım ama bence erken değil oğluna vakit ayırma açısından düşünürsek ayıramazsın o zaman beklersin bir kaç sene daha ama ha dedin mi de olmuyor bebek o yüzden bana sorarsan yap derim bi şekilde büyüyecekler yine vakit ayırabilecen benim kızım iki buçuk yaşında hamileyim doğduğunda aralarında üç yaş olacak geç kaldığımı bile düşünüyorum ama tabi nasip önemli olan sağlıkla hayırlı zamanda gelmesi her şeyden önce

birlikte büyümelerini ve oyun arkadaşı olmasını çok idtiyorum sadece ustesınden gelebilir miyim diye çok endişeliyim hemen de olmayabiliyor bunun da farkındayım ama yinede istekli,yim çok teşekkür ederim

tesekkur ederim canım ustesınden gelicem inşallah bi şekilde çok istiyorum bi kardeşide olsun bakalım nasip

+1 bende burdayim☺ Oglum 19 aylik ve Amerikadayiz yani istiyorum ki yalniz buyumesin zaten buralarda ananane dede falan goremiyor bari kardesi olsun beraber buyurler diyorum ama bir yandan bendesenin gibi korkmuyor degilim kuzum Bazi arkadaslarimin besten fazla cocugu var diyorum zor olmuyor mu, hayir diyor hepsi birbirine bakiyor sahip cikiyor diyor. Parka falan gittigimizde benn oglumun pesinde kosarken kadin kahvesini iciyo, neden cunku 4 kardesler veya 9

Bence henuz erken. İlk bebege yeterince sevgi ve ilgi verilmeli ki tum pedagoglar aynis eyi soyluyor

Bence aralarında 2,5 3 yaş olması ideal yani şuan 1 yaşında oğlunuz, 6 ay sonra hamile kalsanız (tabi ki Rabbim bilir zamanını bizimkisi bir tahmin) 9 ayda hamilelik süreci güzel olur.. Bence ideal yaş aralıkları önemli yoksa çocuklarda çok kıskançlık küsme vs oluyor kuzenlerimde deneyimledim 6 yaş vardı aralarında halam çok zorlandı, benim kardeşimle 4 yaş olmasına rağmen annem çok zorlanmış, üniversitede yurtta oda arkadaşım çocuk gelişimi okuyordu o söylemişti bana ideal yaş aralığı 2,5-3 diye, yoksa kendi çocuğum olduğundan değil
Tabi yine en güzel zamanı yüce Rabbim bilir, inşallah en güzel zamanda gelir güzel kardeşi

teşekkür ederim kızlar çok kararsızlık yasıyorum su an ama en iyisi bi sure daha beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…