efe ısmını sevmıyorum bırde ege denız koyarkende (arel denız koyacaktım) denız ısmıne uyumlu olsun dıye koymustum![]()
bence aynı adı koyma aslında . egeliyim demişsin nerelisin canım ? arel koymadığın iyi olmuş ama :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efe ısmını sevmıyorum bırde ege denız koyarkende (arel denız koyacaktım) denız ısmıne uyumlu olsun dıye koymustum![]()
bence aynı adı koyma aslında . egeliyim demişsin nerelisin canım ? arel koymadığın iyi olmuş ama :)
Yunanistanda dogdum büyüdüm canım sonradan turkıyeye geldım ben
buarada o donem meric adınıda dusunmusutm ama zamanında yasadıgımız kasabada mericmete dıye bır delı varmıs annem koydurmadı :) heheh
Önce bir bakalım bebek gelecekmı bu ay
gelmıcekse dusunmek ıcın uzun zamanım olacak onumde :)
ana neler kaçırmışım benim kardeşiminde ismi esmersırıne olsa hc hoşuma gitmezdi babasının adını koyabilirsin![]()
çok teşekkür ederim cutemom,Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
ben ne koyacağım: ))
ben farklı isim olsun diye kasmayacağım.zaten herkes farklı isim koya koya,farklı isimler normalleşti iyice: ))
biz eşimle kız olursa Zeynep koymaya karar verdik.Peygamber efendimizin kızının ismi,inşallah ahlakıda ismini aldığı kişi gibi olur hem anlamıda çok güzel,babasının süsü demek.ki eşim çok istiyor evlat sahibi olmayı,gerçektende babasının süsü olacak kızım
eğer erkek olursa Hz.Ömer'in adaletini,ilmini alsın diye Ömer koyacağız.
ben isimlerin insanların yaşamına yansıdığına inanırım.
o yüzden çok sevdiğim islam alemi peygamberlerimizin ismi önceliğim olacak.
tabi bu yeterli değil önemli olan güzel yetiştirebilmek.
bunun içinde elimden geleni yapacağım umarım ben ve tüm anneler üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiren veliler oluruz![]()
Merhaba kızlar
arada böyle sohbet muhabbet dönen sayfalarda bahsediyordumda herkezde bir garipseme oluyor
Allah nasip ederse inşallah eder bir tane daha oğlum olsun isterim
İlk cocugum tedaviyle olmuştu çook isim düşünmüştüm etmiştim en sonunda suanda oglumun adına karar verdim
acık yazsammı emın olamadım
oglumun adı Eg.D.nizhiç belli olmadı değilmi ? Oğlum olursa yine adını D.nizEg. koymayı ciddi ciddi düşünüyorum
Kardeşler , sonucta kardeş çok önemlidir hayatta böylelikle birbirlerine Ömür boyu baglanmalarını saglamak isterim isimle olacak iş değil biliyorum ama her ikisininde hayatımdaki önemini vurgulamış olurum
Ama çokmu abes olur bilemiyorum Teşekkürler
içine siniyorsa karar senin canım
benim adım Deniz oğlumuz olursada ismini ege diye kararlaştırdık nişanlımla![]()
Merhaba,
Ömer ismini okuyunca gözlerim doldu hemen.
Bende eğer erkek evladım olursa adını Ömer koymak istiyorum Allah'ın izni ile.
Onun güzel ahlakı ile ahlaklanıp, adaletiyle adil olsun diye.
Tabii sizinde dediğiniz gibi sadece isim koymakla olmuyor, aynı zamanda iyi yetiştirmek lazım.
Birde kızımın adı Yüsra İpek çok beğenerek koydum ve isminin yakıştığına inanıyorum.
Kızım ipek tenli ve Allah razı olsun çok kolay bir bebek. (bu arada Yüsra Kuran-ı Kerimde kolaylık demek)
bir isim ancak bu kadar yakışabilirdi.
Oğluma olursa da Yekta Ömer gönlümden geçiyor (Yekta Arapçada tek, biricik anlamını taşıyor)
Aslında eşimin adı da çok güzel, Tarık (Kuran-ı Kerimde Tarık suresi var, sabah yıldızı olarak geçiyor)
Belki Ömer Tarık olabilir ama ailede aynı iki isim zorluk çıkarabilir birde aile büyükleri de pek isteksiz.